Eriarvoisuutta

  • Flash-Bang

Silmiini pisti räikeästi uutinen Amerikan Yhdysvaltojen eriarvoisuudesta verrattuna Afrikkaan.
"Varakkuus jakautuu Yhdysvaltain suurkaupungeissa melkein yhtä epätasaisesti kuin Afrikassa."
Eli nyt on kyse ihonväristä, YK:n mukaan.

Laskujen mukaan Amerikan Yhdysvalloissa on ihan juurikin kohta mustia puolet väestöstä kun he lisääntyvät nopeammin kuin muut. Mites kun suurinosa tai jopa kaikki ovat jonain päivänä mustia Yhdysvalloissa niin sittenhän maa on Afrikan tasolla(?)
USA:n armeija on jo pääosaltaan mustia, huom, koska 5 palvelusvuoden jälkeen saa kaikki eläke-edut.
Musta mies on vahvoilla Yhdysvaltojen presidenttikilvassa. Hänkö pelastaa maan eriarvoisuudelta? No jos verrataan Afrikkaan niin ei hyvältä näytä, siellähän mustat ovat hallinnoineet aina, poislukien Etelä-Afrikan tasavalta (ja arabi taustaiset), missä sielläkin(E-Afrikka) valta vaihtui kauan sitten.

Uutinen:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200810248480643_ul.shtml

Niin kauan kuin ihmistä, nuorta tässä tapauksessa, olipa minkä värinen tahansa, ei kiinnosta koulunkäynti, vaan helppo ja nopea elämä, ei asiat tule muuttumaan kuin pahempaan päin, olipa kyseessä sitten USA tai mikä tahansa valtio. Koulunkäyntipakko nuorille on voimassa edelleen USA:ssakin, mutta jos valtio rahoittaa köyhien jatko-opiskelut, mutta mielenkiintoa ei yksilötasolla löydy, niin yksilö on itse vastuussa tulevaisuudestaan.

Ruotsi on ihme-maa; Siellä ei yli-arvosteta oppiarvoja eikä koulupapereita vaan oikeaa osaamista. Siitä näyttönä on korkein työllisyysaste. Nettikahvilassa(etnisessä) työskennellessäni keskustelin maahanmuuttajien kanssa asioista ja jotkin heistä totesi suoraan, että heidän Ruotsissa asuvat ystävänsä ovat työelämässä, toisin kuin Suomessa asuvat. Ja he eivät siis puhuneet ihonväristä yhtään mitään, koska se ei asiaan liity millään tavalla.

^Ari-Lee^
"white trash"

3 kommenttia

Sinitsu

24.10.2008 11:08

Suomessa olevat värilliset ovat oppineet sen, että sossusta saa lypsettyä kaikki, mitä sitä turhaan edes yrittämään töihin. Ollaan ja löysäillään. Ja vielä ihmettelevät, miksi heistä ei pidetä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flash-Bang

24.10.2008 11:19

Ollaan ja löysäillään, aivan. Jotain vuonna 1994 sai nelihenkinen mamu-perhe Kajaanissa 16000 markkaa/kk, soskusta, tekemättä yhtään mitään. Rahan otti perheen pää eli vanhin miespuolinen kokonaisuudessaan jos kyse oli muslimista. (ja olihan se erittäin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta).
Itse en meinannut saada yhtään mitään vaikka olin juuri joutunut työelämästä työttömäksi. Arvatkaa kuin pisti vihaksi verojen maksaminen.

^Ari-Lee^

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus