Katsastuksia

  • Flash-Bang

Siis auton vuosisellainen. Löytyi väljä yläpallonivel. K1 asema.

Ja viime vuonna (A-asema) jouduin suorittamaan 2 katsastusta, kahden kuukauden vällein, kun oli edellisenä vuonna jäänyt kokonaan katsastamatta isomman remontin takia. Lisäksi muutoskatsastutin auton alkuperäiseen henkilömäärään eli kuudelle hengelle. Maksua viime vuonna siis 3x50 eur., samasta autosta. Käyttöajoneuvosta meni 50 eur + 10 eur pakokaasumittaus korjaamolla.

Niin ihmettelin ääneen että minkälaista työntekoa tuolla A-konttorilla oli viime vuonna kun eivät hokanneet väljää niveltä vaikka nimenomaan käskin olla tarkkana. Eikä tänä kesänä n. 4000 asfalttiteitä ajetut kilsat selitä hulttanan väljää niveltä, ei. Jylppy vaan ei ollut tarkkana.

No elämä on. Tilaan osan huomenna ja se on täällä Ti. Osan hinta on diipadaapa vaan se että pitää ohjausosien kyseessä ollen käydä näytillä ja se taas maksaa...kuin elämä. Vaihtotyön suoritan itse niin se on periaatteessa ilmaista, muuten se olisi jotain 60-100 eur lisää.

^Ari-Lee^

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus