Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Edellinen

Juhlapössiksellä  1

Sisko kirjoitti tänä keväänä ylioppilaaksi ja tänään on lakkiaiset. sen takia vääntäydyin sängystä ylös jo kuuden jälkeen, koska piti joutua kampaajalle. Aamulla oli vielä vähän viileää, mutta kun tulin kampaajalta, oli aurinko jo niin kuuma, että housunlahkeet piti kääriä polviin ja riisua pitkähihainen huppari pois. Katselin ympärilleni silmät sikkarallaan ja näky oli jokseenkin valloittava. Nimittäin joka paikassa, ihan joka paikassa näkyi ihmisiä, jotka kantoivat kukkasia. Joillakin oli jo aamutuimaan juhlatamineetkin yllään. Ja joka puolella vain iloisia naamoja.

Ei voi mitään, se tarttuu :)

p.s. Kyllä hiuslisäkkeillä saa sitten ihmeitä aikaiseksi!


Hianoo!!  9

Ai vitsi että on hienoo, kun pomo soittaa sairaslomalla kotiin ja haukkuu ja huutaa ja iskee loppupeleissä luurin korvaan suostumatta keskustelemaan sun kanssa. Ja saa sut tuntemaan, että SÄ olet se perseenreikä.

Nyt vuosi malja yli. Vittu jotain rajaa siinä, miten voidaan kohdella ihmisiä. Soittaa nyt jumalauta mulle kotiin ja haukkua. Ihan niinku olisin tahallani loukannu itteni ja olisin nyt helvetin ilonen siitä että olen saikulla.

VOI VITTU!!!!


Itä-Suomen hovioikeus teki sen taas....  5

Raiskauksen uhrille pienemmät korvaukset
14:55
Janne Laitinen

Itä-Suomen hovioikeus katsoi, että mikkeliläismies joutui maksamaan uhrilleen liian suuret korvaukset. Jutun asiakirjat ovat pääosin salaisia.

26-vuotias mies vei uhrin taksikyydillä asunnolleen lokakuussa 2007. Perillä asunnossaan mies raiskasi uhrin. Mikkelin käräjäoikeus tuomitsi miehen 9 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja 6 000 euron korvauksiin.

Uhri joutui muun muassa pitkäaikaiseen terapiaan. Hovioikeus alensi kivusta ja särystä määrätyn korvaussumman 3 000:sta 500 euroon.

SS 25.5.09

Paree olla tulematta raiskatuksi Itä-Suomessa. Oma syys kuiteski, nii! Mitäs oot nainen.


Ohi on!  8

Kas niin. Käsi leikattiin eilen puolenpäivän jälkeen. Lonkastani siirrettiin sinne luuta ja lisäksi laitettiin titaanilevy ja ruuvit. Eilisilta ja viime yö menivät nukutuksen jälkeisessä krapulassa, mutta kun tänään sain ruokaa aamulla (puuroa voisilmän kanssa) niin elämä alkoi voittamaan. Nyt pääsin jo kotiin :)

Kipeä on kuin fan ja lonkassa tuntuu imelälle, mutta eiköhän tämä tästä. Kiitos kaikille minua tsempanneille <3



Kertakaikkinen vitutusmerkintä  4

Just. En ole edes pariin päivään tänne pystynyt avautumaan, kun on vituttanut niin helvetisti. nyt kuitenkin olen sen verran rauhoittunut, että pystyn kirjoittamaan hakkaamatta tietokonetta kappaleiksi.

Lääkäri soitti perjantaina. Olivat käsikirurgin kanssa keskustelleet käden hoidosta ja tulleet siihen tulokseen, että "konservatiivisen hoidon onnistumisen mahdollisuudet ovat olemattomat" koska käsi ei ollut luutunut kunnolla edes vuodessa. Niinpä olisi erittäin todennäköistä että se ei luutuisi sen paremmin nyttenkään kun on uusi murtuma. Joten mun käsi leikataan tulevalla viikolla joku päivä, kun saaadaan järjesteltyä leikkausaika. Voi vittu!!!

Jatkan sitten kun pystyn taas kasvavalta vitutukseltani jotain kirjoittamaan, ja kun tiedän jotain lisää. Eli luultavasti huomenna.


Häät mielessä  1

Kaveri laittoi takstarin, jossa kysyi onko mulla mitään erityistä menoa tiettynä päivämääränä vajaan vuuoden kuluttua. En ollut sattunut buukkaamaan mitään erityistä vajaan vuoden päähän, joten sanoin että eipä mulla mitään erityistä ole merkattuna. Kaveri sanoi: "Hyvä, musta olis tosi kurjaa jos mun kaaso ei pääsiskään häihin."

Koska en ole aina mikään rasian terävin neula, kesti hetken ennenkuin tajusin että muahan pyydettiin juuri kaasoilemaan. Vastasin tietenkin myöntävästi, eipä sellaisesta kait oikein voi kieltäytyäkään. Kuitenkin vähän arvelutti kun on saanut seurata painajaismaisia hääjärjestelyjä vierestä ja netin kautta, ja tutustunut tapauksiin, joissa muutamaa kuukautta ennen häitä ollaan jo siinä pisteessä etteivät kaaso ja morsian enää puhu toisilleen kun morsiamen häähulluus karkaa lapasesta. Mutta kyseessä on yksi selväjärkisimmistä ihmisistä jonka tunnen, joten en usko että hän sekoaa.

Nää onkin ekat kunnon talvihäät, missä olen koskaan ollu :)


sosiaalisuusmerkintä  1

Piiklen merkintä kirvoitti tämän merkinnän. Aloin ensin vastaamaan piiklen plokiin, mutta tuli sen verran sepustusta, että piti laittaa tämä omaksi merkinnäkseen ja lakata terrorisoimasta toisten blogitilaa.

Mä olen rajotetusti epäsosiaalinen: tykkään olla hyvien ystävien/kavereiden kanssa ja jossain määrin tutustua uusiin ihmisiin, mutta esim. jotkut sukukokokukset, serkun häät, yhteiset perhejoulut tai Taavi-sedän 60v -juhlat saa mut kananlihalle kauttaaltaan. Mä osaan kyllä käyttäytyä kun tarve vaatii, mutta mä en ole kiinnostunut pätkääkään jostain pönötysjuhlista tai juhlista, joissa en koe kuuluvani messiin, olevani oman viitekehykseni puitteissa jos hienosti sanotaan.

Mun mutsi taas oli ihan toista maata. Se oli aina ihan intopiukkana järjestämässä kaiken maailman kissanristiäisiä ja mutsin puolen koko suku on oikeestaan ihan samanlaista. Jos Olli-sedän kolmannen nimen nimipäivät on tänään niin sinne ryntää puoli sukua, kutsuttiin tai ei, ja sitten siellä kaakatetaan kahvikupit sylissä ihan onnessaan ja kaikilla on NIIN mukavaa. Mä vaan koetan vältellä tollasia tilaisuuksia parhaani mukaan, ja jos mut sinne pakotetaan, yritän paeta heti kun se vain suinkin on mahdollista.

Mä olen varmaan periny tän isältäni, joka on mestarillinen sosiaalisten tilanteiden välttelijä silloin, jos se kokeee että ei ole tulossa sen maun mukaiset kinkerit. Oikeestaan koko faijan puolen suku on sellasta, mikä on oikeestaan tosi mukavaa. Ei koskaan pönötysuhlia. Esim. faijan viiskymppiset pidettiin mökillä, jonne kutsuttiin vain se rennoin lähipiiri ja sit oltiin ja saunottiin ja syötiin liikaa ja juotiinki kait. Ja kaikilla oli tosi kivaa, ja sai olla verkkareissa.

Ensi lauantaina on siskon lakkiaiset. Apua. Mä olin jo keksiny kunniallisen pakokeinon sossuilusta ja ilmoittautunu keittiöön laittamaan ruokaa ja huolehtimaan tarjoiluista, mutta nyt kun käsi on kipsissä sormista kyynärtaipeeseen niin pikainen suunnitelma B ois nyt tarpeen!


Money makes the world go round  2

Tänään sitä sai taas törmätä ajattelumalliin, että jos minulla (=mun isillä ja äidillä on rahaa), mä saan olla niin pikkunilkki ja kusipaa kuin vain haluan. Sääli, että jo alle täysi-ikäinen kakara voi olla täysin pilalla.

GRH!

Sinänsä tekisi mieli kyllä taputtaa itselleni karvaisia käsiä, sillä onnistuin jälleen kerran hillitsemään itseni enkä avannut sanaista arkkuani kuin ihan vähän. Ehkä mä olen vihdoin luomassa itselleni jonkinlaista inhibitiomekanismia. Tai sit ne on nää särkylääkkeet, kun tekee mut lepposaks ja hyvänsuovaks =)


Edellinen