Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Edellinen

Jälleen yhdessä!  3

Meinasin taas kerran revetä kahtia kauppareissulla, kun silmiin sattui roskalehtien lööppi. Se nimittäin ilmoitti Matin ja Mervin olevan jälleen yhdessä. RRRAAAAHHHAHAH, siis monettako kertaa? Ja oliko ne muka yhdestä poissa välillä? Tuskin.

Jotenkin ne kaksi ja niiden "parisuhde" on kyllä sellainen huumoripläjäys ettei ole tosikaan. Kyllähän heidän täytyy tietää, että sekä median että kansan silmissä he ovat täysiä pellejä. Vai tietävätkö he? Jospa he sittenkin luulevat, että nuo lööpit ja haastattelut ovat jotain uskomattoman hienoa.

Hope not. Onneksi en sen asian todellista laitaa saa luultavasti koskaan tietää. Muuten voisi tulla unettomia öitä.

Tänään jatkuu remppaurakka mökillä. Minä pomotan, miehet raataa, se on maailmanjärjestys sillä maatilkulla =)


Facebook-raivoa  6

Facebook on jo pitkään ärsyttänyt minua ihan kybällä huonon toimivuutensa takia. En tiedä sitten, eikö mulla vaan koneen kapasiteetti riitä sitä pyörittämään, mutta eihän sen nyt niin kummoinen sivusto pitäis olla. Tänä aamuna meni sitten oikein kunnolla hermo.

Jo eilen takkusi, kun koetin keskustella vantaalla asuvan ystäväni kanssa keskusteluikkunan välityksellä. Siinä vaiheessa, kun koetin viidettä kertaa postata samaa tekstiä eikä enterin painalluksella tapahtunut mitään, niin lähetin kamulle tekstarin että ei toimi ja hermo meni. Kärttyisenä aloin paistaa makkaraa ja katsoa Teharin muistelojaksoa.

Tänä aamuna ajattelin antaa sille paskasivustolle uuden mahdollisuuden, ja heti meni vituiksi. Keskusteluikkuna toimi tasan yhden kommentin verran ja jumitti sitten koko Facebookin. En päässyt edes ulos siitä vitun sivustosta, koska edes "kirjaudu ulos" ei toiminut. Puhumattakaan että olisin voinut kommentoida kavereita, katsella yhden kaverin lisäämiä kuvia tai ylipäätään tehdä siellä yhtään mitään.

Pitää olla kännissä tms, ennenkuin viitsin uudelleen mennä koettamaan.


Vapaa juhannus  3

Olen ekaa kertaa viiteen vuoteen vapaalla juhannuksena. Ja mitä tekee yläkerta? Antaa tulla vettä niskaan ja hyvä ettei pakkasta, sattana!! Jos olis yhtään paskempi keli niin satais räntää. No, niinpä tietysti. Faija on perheensä kanssa Kreikan lämmössä. Enpä ole yhtään kade, enpä... Armeliaasti menen sitten faijan talolle vahdiksi. Kyllä maalla olo toki rivarin takapihan voittaa jussina, mutta jos tulee vain vettä koko ajan niin sama se, missä sitä on sisällä.

Hmpht :/

Tieädnhän minä ettei säästä kande valittaa, kun sille ei mitään voi. Mut kyllä se silti vituttaa ihan eläimenä.


Asiakaspalvelua  3

Tänään aamulla ahdisti jo vaille seitsemän, vaikka oli vapaapäivä edessä. Ohjelmassa oli nimittäin parturikäynnin lisäksi asiointi verotoimistossa, pankissa, vakuutusyhtiössä ja käräjäoikeuden kiinteistöosastolla, kaikki paikkoja jotka eivät varsinaisesti ole kuuluisia joustavasta ja ystävällisestä asiakaspalvelustaan. Tiesin, että näissä eri virastoissa juoksemisen takia kaupungilla vierähtäisi useampikin tunti, ja siksi syynäsin neuroottisesti sataan kertaan kaikki paperipinkat läpi, että mulla varmasti oli kaikki vaadittavat dokumentit mukanani.

Aloitin kaukaisimmasta, eli verotoimistosta, jossa ihme ja kumma ei ollut lisäkseni muita asiakkaita lainkaan, vaikka oli juuri pahimmilleen ruokatunnin aika. Herttaisesti hymyilevä nainen palveli minua heti, selitti kysymäni asian juurta jaksaen ja tulosti vielä tarvitsemani lomakkeen mulle käteen valmiiksi sen sijaan, että olisi tiuskaissut sen löytyvän netistä. Hyvän juhannuksen toivotuksien saattelemana astuin ulos virastosta pää hieman pyörällä asian hoitumisen helppoudesta. Aikaa oli kokonaisuudessaan mennyt ehkä 10 min jos sitäkään.

Seuraavaksi oli listalla vakuutusyhtiö, joiden olen kantapään kautta oppinut olevan varsinaisia tapauksia mitä terveen järjen käyttöön tulee. Täälläkin sain heti tarkastaa käsityksiäni, sillä ripeästi ja ystävällisesti minua palvellut virkailija ilmoitti asiani hoituvan ja mulla meni tiskillä ehkä kaksi minsaa.

Pankki oli sentään oma itsensä, joten maapalloni ei aivan suistunut galaksiltaan: puoli tuntia jonotusta ja tiskillä kesäapulainen, joka ei oikein ollut vielä kärryillä hommista. Mutta se, että pankissa asiat olis sujuneet joutuisasti, oliskin ollut jo aivan liikaa. Sieltä kipitin vielä käräjäoikeuteen, jossa sielläkin oli maailman ystävällisin palvelu siitä huolimatta, että heillä oli toimiston muutto pois homesaneerauksen alta, ja kaikki oli aivan mullinmallin.

Alkaakohan maailma vihdoin muuttua niin, että virallisillakin tahoilla opitaan hymyilemään?


Lisäselvyyttä  1

Saikkuani jatkettiin eilen kesälomani alkuun saakka. Näyttää siis siltä, että koko kesä vierähtää enemmän tai vähemmän vapaaherrattarena, mikä on ihan mukavaa sinänsä. Tosin ennen heinäkuuta on tekemiseni sangen rajattua paranemisen varmistamiseksi, joten minä sitten lähinnä vain olen. Onneksi tämä asia kuitenkin selvisi näin, ettei mun tarvitse enää sitä murehtia. Tai mistä sen tietää, voihan rakas pomoni vielä alkaa tappelemaan tästä asiasta jos haluaa. Siis mikäli hän ei ole tiedostanut sitä, että tulee sen tappelun häviämään. No, toivottavasti saisin nyt olla rauhassa. Minua kiinnostaa tässä vaiheessa vain ja ainoastaan se, että paranen, ei mikään muu. Jatkot mietitään sitten sen jälkeen, kun on varmuus siitä että olen kunnossa.

Nyt ulos =)


Salaista supinaa  4

Tänään tapahtuu jotain suurta ja jotain tosi ihanaa. Se köyhdyttää minua,mutta on sen arvoista. Hihii!! Kihisen ja kuhisen kuin muurahaispesä. Vielä melkein kaksi tuntia H-hetkeen!! En viitti tässä julkisesti julistaa, mutta saatanpa joilleki teistä kertoakki privana... :D :D

*pomppii ja surisee kuin paristokani*


Keveni =)  5

Ei kipsiä, ei tikkejä kädessä, ei enää kutinaa kipsin alla. Kipeä on ja jäykkä, sormet ei koukistu ja koukistus sattuu murtuma-alueelle mutta röntgenkuvissa asento oli pysyny ja levu ja ruuvit paikoillaan. JEI!

Elämä on ihanaa. Paitti tänään on viimenen jakso teharia. Argh!! Mitä ihmettä mä tästä eteenpäin teen torstai-iltaisin klo 21-22? Oikeesti, ainoo telkkariohjelma jota seurasin. Jatkossakin kieltäydyn kattomasta muita sairaalasarjoja! NII!!



Kotimaan matkailua, ja avatar livenä  3

Kun on lomalla eikä ole oikein järjellistä tekemistä, voi vaikkapa harrastaa kotimaan matkailua matkatyöläisen mukana. Suuntana oli nyt Etelä-Karjala ja Kymeenlaakso. Koska tuolla suunnalla ei tule muuten liikuttua, oli kiva loikata juttuseuraksi autoon. Ja koska yhtenä matkaetappina oli Lappeenranta, pistin yhteyttä oitis avatariin. Pitkään on tehnyt mieli tavata, mutta kun ei asiaa sinne suuntaan ollut niin tapaaminen on jäänyt. Nyt kuitenkin saatiin tapaaminen järkättyä ja nähtiin kuumien päiväkahvien merkeissä ;) Oikein mukavaa olikin ja taas ajattelin, miten kivoja ihmisiä täällä cityssä onkaan IRL.

Niin ja ava oli kyllä ihan komeakin :)


Ei uutta auringon alla  5

Liitosta ei ole kuulunut mitään, paitsi syvä hiljaisuus. Laitoin luottamusmiehelle pe s-postia. Ei vastausta. Jätin toiselle luottamusmiehelle viestin, jossa pyysin soittamaan. Ei vastausta. Huolestuttavan hiljaista.

Eilen kaverin tupareissa, tänään kotiin, ja tuli nähtyä Hotelli Vantaan yökerho. Voi karmeuksien karmeus. Nyt olen nähnyt kaiken. KAIKEN!! Olo on kuin Jukolan Simeonilla saapasnahkatornikokemuksensa jälkeen.

Edellinen