Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.

Elämäntapojen teurastusta  8

Mahduin vihdoin farkkuihini perjantaina. Enkä vain mahtunut, vaan myös pystyin istumaan, hengittämään ja nielemään farkut ylläni, eli kesämuotojen muokkautumisessa oli tapahtunut positiivista progressiota. Niin mitä tekee Cadu, tuo kaikkien järki-ihmisten ikoni? Iskee tietenkin murskaksi kaikenlaiset positiivisen progression edelleenkehittymismahdollisuudet:

-pe kaverin synttäreillä leivoksia, karkkia, pullaa, keksejä, piirasta, sipsejä, boolia ja olutta
-la kolmen ruokalajin illallinen juomineen, sen jälkeen baarissa olutta päälle
-su ensin päivällä makkaranpaistoa (älkääkä kuvitelkokaan, että se olis jääny yhteen makkaraan...) nuotiolla, sen jälkeen illalla salamipizza ja limpparia.

Helevetin hienoo. Kyllä mä oon lahjakas.


Angst  3

Kaamosangsti iski tänä aamuna aivan kulman takaa kuin miljoona volttia. En ollut lainkaan varautunut siihen ja voin kertoa, että tuntui ankealta. Ehkä siihen osaltaan vaikutti sateentuhnuinen sääkin, mutta sellaistahan se on ollut koko viikon, joten ei mitään uutta siinäkään.

Enivei, joka tapauksessa tänä aamuna tuntui, kuin joku olis lyöny mua moukarilla päähän. Lujaa, tietenkin. Sängystä ei meinannut päästä ylös ja kun lopulta pääsin jalkeille ja vilkaisin verhojen lomasta ulos, teki samoin tein mieli sukeltaa untuvatäkin alle takas. Blah.

Tykkään syksystä, noin perustasolla, koska syksyisin on aina paljon mieluisaa tekemistä kuten sienestys, marjastus, omppujen keruu, jne. Mut tänään tää tuntuu olevan vaan jotenkin liikaa.

Anybody else?


Älä kysy....  11

*puhelimen pirinää*

Cadu:-Caduceus
Kaveri:-No moi, mä tässä, mitäs kuuluu?

C:-No ei täs ihmeempää, mitäs itte?
K:-No, ei kummempia. Ajattelin vaan soitella. Mitäs olit tekemässä?

C:-ööö...no... et oikeesti haluu kyl tietää...
K:-ai, soitinksmä jotenki pahaan aikaan?

C:-no vähän, ei täs mitään.
K:-no mitä sä sit olit duunaamassa?

C:-et sä oikeesti haluu tietää eikä se nyt sulle kuulu, et älä kysele!
K:-ai no ollaanpa sitä nyt, eihän me ennenkään olla toisiltamme mitään pimitelty. Onks sulla joku mies siellä vai?

C:-no vittu ei oo, älä nyt oo dorka!
K:-no mitä sä sit olit tekemässä? Ala kertoo!!

C:-Okei. Olin repimässä itseltäni pimppikarvoja juurineen irti vahalla ja pinseteillä. Happy now?
K:---

C:-Sano jotain!
K:---

C:-Mähän varoitin, et sä et haluu tietää.
K:-Vitun sairasta!

C:- Mä sanoin, et sä et haluu tietää. Sä vänkäsit. Siitäs sait.
K:----

*2min hätäistä small talkia ja puhelun lopetus*

Tarinan opetus: Älä kysy, jos et ole valmis kuulemaan mitä tahansa. Ainakin, jos on varoitettu.

>:)

*käkäkäääkää*


Läski vs. Caduceus 6-0  6

Elin kesän täysin rappiolla. Okei, liikunnnan vähyyteen vaikutti lämpötila, joka esti käyttämästä koiria kunnolla lenkillä, mutta se ei ole mikään täydellinen perustelu. Päinvastoin; kun liikunta väheni radikaalisti, mun olis tietenkin pitänyt vähentää kaljan kittaamista ja makkaroiden jokapäiväistä grillaamista, mutta en tehnyt asian eteen yhtään mitään. Paitsi avaamalla uuden oluttölkin. Lopputuloksen pystyi toki arvaamaan, mutta ei se silti miellyttänyt. Ei loman jälkeen, eikä nyt. Tilanne on nimittäin se, että yhdetkään farkut eivät edelleenkään mahdu jalkaan, vaikka loman loppumisesta on jo lähes 1,5 kk. Huonompi homma, sillä kelit alkavat jo viiletä sen verran radikaalisti, etten kohta enää voi kulkea töihin pelkissä ihkaohuissa lökäpöksyissä. Ja ratkaisu EI SAA OLLA suurempien farkkujen osto.

On jälleen kerran tullut todistetuksi se, että läski tulee kiloissa, mutta poistuu vain grammoissa tai sitten tekee niinkuin mulla: ei poistu. Luulisi nimittäin, että loman loppumisen aikaan aloitettu askeettinen elämänmuoto auttaisi edes vähän, mutta yhtään ainoaa läskigrammaa ei ole poistunut. Lisääkään ei onneksi ole tullut (no se tästä vielä puuttuisi!!!), mutta kysyn silti itseltäni joka viikko, miksi mitään ei tapahdu siihen suuntaan, että nämä kesäläskit edes joskus häipyisivät. Olen kuitenkin työstänyt niitä pois about täsmälleen saman ajan, kuin mitä niiden hankkimiseen meni, joten mielestäni olisi vain oikeus ja kohtuus päästä niistä eroonkin samassa ajassa.

Yeah right. Yhtä hyvin voisi ilmeisesti toivoa kuuta taivaalta. :(


Voitonriemua ja lievää häpeää  4

Viimeinkin tein sen, mitä olen vältellyt koko kesän, kierrellyt kuin kissa kuumaa puuroa ja jota vastaan olen keksinyt niin monta tekosyytä, että ihme kun ei ole nenä kasvanut pituutta. Nimittäin siivosin vaatekomeroni. Samalla sitten tuli kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun laitoin nyyhkien pois kesävaatteet (hyvä, tämä todistaa oikeaksi, että olisi ollut täysin hätiköityä siivota komero aikaisemmin).

Taputtelin itseäni olalle ja kiittelin omaa reippauttani, kun aloitin komeron siivouksen. Reipas ja urhoollinen tunne säilyi koko urakan loppuun, mutta kieltämättä siihen sekoittui myös hieman noloutta. Löysin nimittäin vaatekaapin uumenista yhtä ja toista, mistä minulla ei ollut harmaintakaan muistikuvaa, mm kukallisen minihameen, polvimittaiset pellavashortsit a la Benetton ja kolme iskemätöntä t-paitaa, joissa oli vielä laput niskassa kiinni. Ja minä kun olen niin tuskaillut sitä, että t-paitoja pitäis ostaa, kun niitä on niin vähän. Joopa. Kaapin uumenista löytyi noiden kolmen uuden paidan lisäksi 16 pitokelpoista t-paitaa, siis sellaista, jollainen päällä voi mennä töihin tai kaupungille, ja 5 lenkkipaitakategoriaan laskettavaa paitaa vielä päälle. Taitavat riittää, kuitenkin.

Seuraava uroteko olis varmaan sukkalaatikko, jossa tuntuu olevan enemmän parittomia kuin pareja. Se toinen sukka vain aina salaperäisesti katoaa. Ehkä äkkinäinen hyökkäys sukkalaatikon kimppuun olis hyvä keino saada karkulaiset kiinni.