Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.

Kauan eläköön Itä-Suomen hovioikeus  3

Itä-Suomen hovioikeus teki sen taas. Mies ei saanut tuomiota raiskauksen yrityksestä, vaikka oli pitänyt naista pakotettuna seurassaan, sitonut tämän kiinni ja repinyt vaatteet. Perustelu: mies ei ollut riisunut naiselta alushousuja, joten hovioikeus päätteli, että näyttöä raiskauksen yrityksestä ei ollut. Mitäpä siitä, että tällä kyseisellä mallikasalaisella oli useita vankilatuomioita ja että hän oli edelliseltä reissultaan päässyt vapaalle vasta kaksi viikkoa sitten. Mitäpä siitä, että hän oli muuten riisunut naisen, tosiaan sitonut hänet, maannut hänen päällään, verbaalisesti uhkaillut toistuvasti raiskaavansa hänet, pahoinpidellyt.....

Mä en vaan oikeesti voi ymmärtää tollasta. Ja aina samasta hovioikeudesta kyse. Mitkä kusipäät siellä oikein tuota "oikeutta" jakavat?


Naisen elämää: kärsimyksestä toiseen  3

Naisen elämään kuuluu olennaisena osana kärsimys. Kauneuden vuoksi joutuu kärsimään niin fyysisesti kuin henkisestikin. Eilen harrastin taas kylppärissäni yhtä syvimmistä masokismin muodoista: karvoituksen huoltoa.

Pinsetit, epilaattori ja vahaliuskat aseenani kävin kulmakarvojen, kinttujen ja bikinirajan kimppuun. Samalla mietin sitä ihmeellistä seikkaa, että me naiset todellakin annamme uskotella itsellemme, että jokin tapa riuhtaista ihokarva irti juurineen olisi jotenkin toista hellempi. C'mon, ei ole hellää tapaa tehdä sitä. Lopputulos on joka tapauksessa se, että karva irtoaa juurineen ja se koskee kuin fan. Ihan sama, tehdäänkö se pinsetillä, vahalla, sokerilla vai epilaattorilla. Hurts like hell!!! Silti minäkin sorruin ostamaan epilaattorin, joka vakuuttaa pakkauksessaan "gentle epilation". Gentle my ass. Sileää jälkeä säärissä, totta, mutta hellävaraiseksi sitä ei olisi kutsunut unissaankaan, varsinkaan kun koko illan sen jälkeen sääriä pisteli ja kutitti, kihelmöi ja kuumotti. Aloesuihkeesta huolimatta. Lienee turha edes mainita, miltä tuntui siellä toisessa paikassa (ei kainaloissa) vahaliuskojen jälkeen. Ja nekin vahaliuskat olivat "gentle epilation for sensitive areas". Joopa joo.

Tässäkin asiassa noudatan kuitenkin "mielummin kertarytinä kuin ainainen kitinä" -periaatetta ja kärsin helvetillisiä kärsimyksiä tasaisin väliajoin mielummin kuin sheivaan jollain partahöylällä joka toinen ilta tai kärsin pistelevästä sängestä joka tunkee sukkien läpi. Näin saan sentään olla aina kerrallaan muutaman viikon rauhassa.

On se sen arvoista.


Jaa, et väsyny?  6

Toissapäivänä tapahtui töissä jotain, mikä kyllä kertoo siitä, että täti on vähän väsyny...

Aamu aamulta on ollut vaikeampaa nousta sängystä, ja tuntuu joka aamu, etten ole nukkunut tarpeeksi. Yleensä olen aika aamuvirkku ja illan torkku, mutta nykyään olen sekä illan että aamun torkku. En koskaan eläissäni ole käyttänyt torkkunäppäintä herätyksessä, nyt taas tuntuu että torkkua pitää painaa kaksikin kertaa, ennenkuin pääsen sängystä ylös. Olen siis toisin sanoen puhki, ja loman tarpeessa.

No, toissapäivänä sain päivän työt tehtyä aika hyvissä ajoin ja koska oli edessä ilta töissä myös, päätin viedä tavarani alakertaan iltatyöläisten oleskelutilaan. Koska kaikki olivat kiinni päivän askareissaan kuka missäkin, siellä ei ollut ketään. Niinpä kellahdin vähäksi aikaa tilassa olevalle sohvalle, ajatuksena lepuuttaa silmiäni ihan tuokion.

Heräsin, kun kännykkäni soi 1½ h myöhemmin ja minua kaipailtiin kokoukseen.

Nukahtaa nyt työpaikalleen!! Ja siis oikein kunnolla, mistään torkahduksesta kun ei voinu tuossa oikein puhua....

Luojan kiitos jään tänään lomalle 1½ viikoksi <3


Hääfiilis  3

Eilisilta vierähti askarrellessa hääjuttuja ja kääriessä hääkarkkeja. Muutama lipsahti omaankin suuhun, oho ;)

Pitkään aikaan en ole ollut kenenkään häistä näin fiiliksissä. Tosin pitkään aikaan kukaan tosi hyvä kaveri ei ole mennyt naimisiin. Tai no on, mutta kun samalle päivälle osui silloin J:n kuolema, niin fiilistä ei ollut olemassa. Nyt, melkein tasan vuosi siitä, on taas häät ja nyt on intoa ihan eri lailla. Tosi mukavaa oli eilen värkätä niitä kaikkia kivoja juttuja morsiamen kanssa, ja tosi mukavaa on kyllä sekin ettei tarvitse matkustaa häihin puolen Suomen poikki, vaan ne on kerrankin mun kotipaikallani.

=)

Tänä iltana muutama olut, ja sitten kirjotetaan kaason puhe >:)


Häät mielessä  4

Lauantaina on häät, joissa olen kaasona. Ei siinä muuten mitään, mut olen ollut koko viikon kipeänä ja olin ma-ke poissa töistä. Olo on edelleen kuin olisin tavarajunan alle jäänyt, eikä oikein ole mahdollisuutta levätäkään enää. Aamulla tunsin itseni ihan virkeäksi, mutta töissä jo yhden kerrosvälin nousu sai mut puhaltamaan ja pyyhkimään hikeä niskastani. Lisäksi ääneni muistuttaa lähinnä pultsareiden örinää ja mun pitäisi lauantaina laulaa kirkossa heleällä sopraanolla laulu vastavihityille.

Pitää nyt uutterasti latkia kuumaa mehua, edelleen...


Vituttaa olla oikeassa  3

Sain toissailtana puhelun, joka ei ollut yllätys. Koska puhelin soi kohtalaisen myöhään illalla ja koska näin, kuka soittaa, tiesin heti, mitä asia koskee. Ja niinhän se oli. Langan toisessa päässä ystäväni, joka purskahti itkuun heti kuullessaan ääneni: "Se jätti mut, me ollaan erottu."

Vittumaisinta, mitä tuollaisessa tilanteessa on kuulla, on kuulla jonkun sanovan "Mä tiesin, et tää on tulossa", joten koetin vain lohduttaa ystävääni. Silti, jälleen kerran, mielessä pyöri tuhat ääneen lausumatonta kysymystä, joista tärkein oli: "Etkö todellakaan nähnyt sen tulevan? Etkö todellakaan aavistanut mitään?".

Mulle oli todellinen yllätys aikoinaan, kun nämä kaksi alkoivat seurustella. Mies on todellinen järkevyyden perikuva, nainen puolestaan hyvää tarkoittava ja herttainen, mutta airhead. Mies on omien teidensä kulkija ja jo harrastuksiltaan sellainen, joka on paljon poissa kotoa. Nainen taas halusi kiihkeästi naimisiin, perheen ja lapsia. Hommattiin omakotitalo, jota esitellessään nainen kertoi ikionnellisena, miten yläkertaan saa helposti laajennettua lastenkammarin tai kaksi, riippuen siitä miten paljon lapsia sitten tulee. Mies kiemurteli vaivautuneena taustalla. Nainen puhui usein kihlauksesta, naimisiinmenosta ja perheestä. Mies ei koskaan. Ei koskaan.

Viimeisen puolen vuoden aikana suunta oli selvä. Mies ei ollut koskaan kotona. Jokainen mahdollinen veruke olla poissa käytettiin hyväksi. Yhteisiä rientoja ei ollut. Juhlapyhätkin mies työskenteli, omasta vapaasta tahdostaan. Tunnelma oli kireä.

Nyt tapahtumat ovat sitten siltä osin päätöksessään. Ystävän suru koskettaa pahasti. Mun ystäväpiirissä on ollu ihme erobuumi =( Näistä kyllä suurin osa on tullut täysin puun takaa, mutta tämä todellakaan ei. Silti koetan nyt keskittyä lohduttamaan ystävääni ja ennemmin purisin kieleni poikki kuin sanoisin hänelle, että mä arvasin.

Surunsa keskellä kukaan ei totisesti kaipaa besserwisseriä.