Äkillinen mielenhäiriö

  • Caduceus

Sain illalla raivarin ja hyökkäsin komeroideni kimppuun. Järjestelin kaikki kolme vaatekaappiani uuteen uskoon. Hämmästyttävän vähän itse asiassa päätyi "Säälittävät rytkyt" kasaan ja roskikseen. Sen sijaan "Vain lenkille tms" -kasa oli huomattavasti kookkaampi, kuin "siistit ja hyväkuntoiset" -kasa. Erityisesti t-paitojen kohdalla tilanne on surkea. Sen sijaan nirunarutoppeja löytyi kesävaatteiden laatikosta ilahduttava määrä, niitä ei ainakaan tarvitse tulevaksi kesäksi ostaa. =) Shortsitkin mahtuivat jalkaan.

Luotin sen verran tulevaisuuteen, että pakkasin jo untuvatakin, pitkän villakangastakin, karvalakin ja karvatumput pois. Toivottavasti en joudu pettymään. Pakkasin myös talvisaappaat jo pois, ja koin ikävän yllätyksen kun ajattelin että otan kevyemmät kengät tilalle. Nimittäin lenkkareita lukuunottamatta mulla ei ole kevyempiä kenkiä, tai sitten mennään jo ihan pikkukenkiin ja sandaaleihin, joiden aika ei vielä ole kuukauteen. Huoh. Tosin sydämeni ei varsinaisesti murru siitä, että "on pakko" mennä kenkäkauppaan ;)

2 kommenttia

Caduceus

27.4.2009 10:55

Meni jo ohi.... Paranin ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus