Eläköön, eläköön

  • Caduceus

Laitoinkin jo alla olevan linkin erään kamun blogiin, hänen lapsensa kun olivat ihmetelleet kyseisen ihmisen argumentointia kotonaan. Mulla väkisinkin tulee mieleen, että jippii, siinäpä ihminen joka omalla käytöksellään todistaa ihan päinvastaista kuin mitä julistaa. Hän kertoo itse saaneensa olla lapsena kotona päiväkodin sijasta, ja toitottaa miten päiväkoti on pahasta ja koti lapselle paras paikka. Itse taitaa kyllä rouva olla oikein esimerkki parhaasta päästä siinä, miten kotihoidossa oppii

a)kunnioittamaan toisen mielipiteitä
b)kunnioittamaan toisen puheenvuoroa
c)hyviä käytöstapoja
d)harkitsemaan asioiden molempia puolia

jne.

Saanko esitellä: Mrs T.A. Mikkonen, kotiÄITI ja ilon filosofi

areena.yle.fi/toista?id=1786657

tosta 13 minuutista eteenpäin.

Mitäpä mieltä?

[edit]
Niin, mainittakoon vielä, että itsekin olen tuon natsismin uhri. Ilmankos olenkin näin häiriintynyt.

2 kommenttia

Caduceus

22.1.2009 20:39

^Blaa, blaa, blaa, blaa...kärsi kärsi niin kirkkaamman kruunun saat, ja sitä rataa. En jaksanut kovin pitkälle noita lukea edes.

Mun mielestä toi on lisäksi TODELLA törkeää ja omaan hyvinvointinapaan tuijottamista tuomita lapsen vieminen päiväkotiin. Kaikilla todellakaan ei ole vapautta valita kotiäitiyden ja lapsen päiväkotihoidon välillä, vaan jos meinaa leivänsyrjässä pysyä, on käytävä töissä. Tokihan se olis kamalan jaloa elää niin, että lapsi kulkee ryysyissä ja näkee nälkää, mutta ehkä kuitenkin mielummin se päiväkoti ja ruokaa pöytään.

Ja mitä sitten tämän toisen tapauksen puheisiin abortista tulee: hän puhuu että lisääntyneet abortit kertovat siitä, että oma mukavuus asetetaan edelle kaikkea muuta. Joo. Olishan se kauhean paljon parempi, että tähän ylikansoitettuun maailmaan syntyis taas yksi ei-toivottu lapsi lisää, lapsi jota pahimmassa tapauksessa "rakastava äiti" muistuttaisi joka jumalan päivä siitä että pentu pilasi hänen elämänsä.

Sappeni pulppuaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus