Epämääräistä oloa

  • Caduceus

Viime aikoina mulla on olotilassa ollu vallalla sellanen epämääränen rauhattomuus ja tyytymättömyys. Tätä ei oikein ole näihin päiviin pystyny kunnolla jäsentelemään, kunnes sitten tänään iski semmonen mieletön kaiho päälle. En tiedä, johtuuko se siitä, että olen kuitenkin niin hirveän väsynyt ja kyllästynyt työntekoon, vai mistä on kyse? Mulla ei kuitenkaan ole yleensä mitään sen kummempaa kaamosmasennusta, etenkin sitten kun tulee oikea talvi, koska tykkään syksystä ja talvesta.

Tänään vaan tuli semmonen olo, et ajattelin kuinka myyn kaiken mitä omistan (no okei, ei oo kyllä paljoo, mut kuiteski) ja lähden. En tiedä minne. Jonnekin. Paratiisiin. Jonnekin missä on lämmintä, sade on trooppista jos sitä nyt yleensä tulee, vesi sinistä ja missä vallitsee hiljaisuus ja rauha. Toisinsanoen mahdollisimman kauas normaalista arkielämästäni. Musta ei oo koskaan ennen tuntunu tältä, mussa ei silleen oo eskapistia luonteessa kuiteskaan. Lähinnä se ilmenee siinä, että luen vain ja ainoastaan jotain mikä ei liippaa tipan vertaa läheltä omaa elämääni.

Joskus sitä ajattelee, että on musta iloa ja hyötyä jollekin, mut sit skeptisyys taas iskee. On kait musta iloa ainaski ystäville, mut hyötyy?? C'mon, jos mä lähtisin töistä, seuraavana päivänä mun tilalla olis joku muu joka osais ne hommat tuotapikaa, eikä kukaan edes kohta muistais et joku Caduceus oli joskus täällä töissä.

Pitää vaan odottaa, et tää menee ohi. Onhan kuiteski joulu tulossa ja mä tykkään joulusta. Ja sit meen isin tykö hoitoon pariksi päiväksi ja töistä on viikko lomaa. Eli sit kaikki paljon paremmin.

2 kommenttia

Caduceus

9.12.2009 23:27

FB, voi kun se olis mahdollista ihan konkreettisestikin.

elm, juu niin varmaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus