Ihanat nöyryytystilaisuudet

  • Caduceus

Mä oon aina vierastanu sukujuhlia. Mun mielestä ne on suurimmassa osassa tapauksia väkisin väännettyjä, päkistettyjä tilaisuuksia, missä kellään vieraalla ei tanttaosastoa lukuunottamatta ole todellakaan yhtään kivaa ja missä ei ole mitään muuta hyvää kuin tarjoilut. Niinpä henkäisin helpotuksesta,kun tuli kutsu 60-v päiville ja totesin kalenterista, että mulla oli sovittu ihan toinen meno sille viikonlopulle.

Mitä mä kaikkein eniten vierastan tollasissa kokoontumisissa, on vanhempien sukulaisten harrastamat ah niin kivat muistelot, joiden tarkoitus tuntuu joskus olevan vain ja ainoastaan kohteen nolaaminen. Siis muistellaan kaikkea sitä todella kivaa ja ah niin kovin hauskaa, mitä joku nuorempi sukulainen ( = tässä tapauksessa siis Cadu) on tehnyt/päästänyt suustaan/antanut tapahtua joskus silloin siinä iässä, kun äo oli jotain samaa luokkaa kengännumeron kanssa. Ja sit on niin hirveän hauskaa,kun selvitetään asiasta ei niin perillä oleville juhlavieraille oikein juurta jaksaen vaikka se, miten Perttu toi suunnattoman paskan potassa näytille kahvipöydän viereen tai miten Aliisa joi mehua ja kusi lattialle vuoron perään. hahahahahahhaaahirveän hauskaa!!! Ja ihmetellään et miten ne Perttu ja Aliisa ei naura mukana. Itse asiassa, mihinkäs ne Perttu ja Aliisa meni kun justhan ne oli tässä...?

Jos musta tulee ikinä sellanen, että a) alan ylipäätänsä käymään noissa sukujuhlissa vapaaehtoisesti, b) että TYKKÄÄN niistä, tai c) aloitan omalta osaltani tuon "hauskojen muisteloiden" kertomisen, niin please ampukaa mut, jooko.

3 kommenttia

Hippi-Ronda

15.9.2009 13:12

..ja entäs se mittaaminen katseella kuinkas tuokin on noin lihonut vuosien saatossa jne.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

15.9.2009 20:10

HR, en viittiny edes mainita.... ;D

WW, toi idea on muuten hyvä. Alan yhtä tahdittomasti kysellä takas. Saas nähdä, napsahtaako suut kiinni....

jaanasi, yleensä luojan kiitos ei, mut joskus on pakko. Niinku esim reilut 1kk sitten oli mun mummun 80v päivät. Niihin oikeesti oli PAKKO mennä, muuten olisin loukannu mummua niin pahasti ettei tosikaan ja sitä en halunnut. Eli joskus joutuu kärsimään :/

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus