Itsenäisyyspäivä: yleinen vapaapäivä ja silleen

  • Caduceus

Ihanaa itsenäisyyspäivää. Joillakin se on vapaapäivä ja jotkut on saanu rentoutua pitkän viikonlopun. Mulla oli vapaata lauantai. Eilen mut soitettiin töihin, koska "kukaan muu ei pääse tuleen (=suostu tulemaan)". Pääsin töistä kymmeneltä ja kun olin polkenut pakkasessa kotiin pyörällä, kesti pitkälle yli puolenyön ennenkuin sain nukuttua.

Aamulla heräsin puoli kahdeksalta siihen, että lumitraktori peruutti maantasossa olevan makuuhuoneeni ikkunan alla *piip piip piip piip*, muistuttaen minua siitä, että jotkut ovat todellakin itsenäisyyspäivänäkin töissä. Siis myös jotkut muut kuin... no mutta siitä myöhemmin. En saanut enää unta, vaikka väsyttikin, joten nousin sitten ja vedin aamiaisen kitusiin ja läksin koirien kanssa ulos. Ulkona oli vähemmän kiva huomata, että siellä tuulee n. 100m/s vaakatasoon. Nimittäin seuraava ohjelmanumero oli lähteä ihan suoraan vastatuuleen polkemaan tallille, koska luuska tarvitsi liikuntaa, en ollut saanut ketään puolestani katsomaan sitä (onhan sentään itsenäisyyspäivä) eikä bussit kulkeneet, koska... niin, on itsenäisyyspäivä. Yleinen vapaapäivä.

Tallilta kotiuduttua taas koirat ulos, niille sapuska eteen ja itse suihkuun kolmeksi minuutiksi. Hiusten kuivaus, meikkiä, vaatteet niskaan, heiheit koirille ja taas pyörän selkään. Pihatiellä ekan kerran nurin ja liikenneympyrässä toisen kerran. Onneksi ei ollut liikennettä (koska on itsenäisyyspäivä, yleinen vapaapäivä).

Onneksi täällä töissä ei mikään ole muistuttanut minua siitä, että on yleinen vapaapäivä. Sen verran täällä on ollut koko illan helvetti irti. Töissä taas iltakymmeneen, vain päästäkseni huomenaamuna kahdeksaksi takaisin. Mulla oli viimeksi täysin vapaa viikonloppu 1,5kk sitten. Viikottainen työtuntimääräni saattaisi saada työsuojeluvaltuutetulta kahvit näppikselle.

On mulla sitten etuoikeutettu olo, kun mulla on töitä. IHAnaa!

5 kommenttia

Django

7.12.2010 07:06

Muuta kaupunkiin, täällä elämä on rauhallista ja ihmiset elää pitempään... :) Mikä ihmeen duunipaikka toi muuten on - Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen paikallinen filiaali vai?
- D -

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

7.12.2010 09:17

Eiku julkinen terveydenhuoltosektori...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Django

7.12.2010 18:02

Suoraan sanoen, aika kamalalta kuullostaa... :(
- D-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

8.12.2010 08:49

No, minä rakastan työtäni, siis oikein todella, mutta tämä työn määrä vain on välillä niin kauhea että jaksaminen on vaakalaudalla. Ja nyt on sentään helpottanut. Viime helmikuuhun saakka tein semmosta 60-70h viikossa, nyt jäädään yleensä siihen n. 50h viikossa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus