Mikään ei ole pysyvää

  • Caduceus

Sain tänään kuulla, että yksi rakkaimpia ystäviäni on saanut lähtöpassit puolisoltaan. Mulle tuli siitä ihan kamalan paha mieli. Rakastan ystävääni ja olen mielettömän pahoillani hänen puolestaan. Tuntui tosi järkyttävältä, kun tämä yleensä aina niin valoisa ihminen itki miten hänen elämänsä on lopussa eikä hän koskaan voi enää löytää ketään, kenen kanssa voisi olla onnellinen. Ja suren myös sitä, miten oikeasti niin moni asia tässä maailmassa on jotain muuta kuin miltä se näyttää ja miten mikään ei ole pysyvää. Jotenkin tämä ystäväni puolisoineen oli sellainen pariskunta, joiden en koskaan olisi uskonut eroavan, ja viimeinen niistä ihmisistä, joille mitään tällaista koskaan toivoisin tapahtuvan.

Ei kai tässä muuta voi kuin jotenkin edes koettaa auttaa ja olla tukena. Jospa se edes vähän auttaisi pahimman yli. Onneksi mulla on parin viikon päästä lomaa niin on mahdollista nähdä.

=/

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus