Muutama sana käytöstavoista

  • Caduceus

Kohdattuani tänään töissä useampaan otteeseen luomakunnan kruunuja ja muuta yhteiskunnan kermaa, olen pohtinut sydämessäni muutamaankin kertaan, onko todella niin kamalan vaikeaa käyttäytyä niinkuin sivistyneet ihmiset. Oletusarvo rakkaassa kotimaassamme kuitenkin on, että ihmiset ovat käyneet vähintäänkin peruskoulun ja saaneet näin mahdollisuuden poimia niitä käytöstapojen kultajyviä sieltä, jos niitä ei ole satuttu kotona opettamaan. Miksi sitten joillekin se ns. normaalilla äänensävyllä kommunikoiminen, vittusaatanoiden karsiminen kielestä ja ylipäänsä toisten elävien organismien tunnustaminen yhtä arvokkaiksi kuin itsekin on, on niin uskomattoman vaikeaa?

Kysynkin nyt: Onko se jotenkin itseltä pois, että kohtelisi toista niinkuin ihmistä???

:´(

2 kommenttia

Anonyymi

27.1.2009 17:46

Proppu palaa iteltäkin joskus ja volyymi nousee.Silti kyllä se jälkeenpäin hiertää omaa mieltä.Ainakin edellisessä duunissa kävin jälkeenpäin,tilanteen rauhoituttua vähintäänkin huumorilla hieromassa sopua duunikaverin kanssa.Vaikka en olis edes huutokonserttia alottanu vaan vastannu siihen samalla mitalla.
Ikävää että on tollanen tilanne..
Toivottavasti tilanne paranis pikapuolin,kokemuksestakin tiedän ettei oo kiva jos pitää miettiä vapaa ajalla tai lomalla töihinmenoa.
*Jaksamista*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus