Puraisu

  • Caduceus

Tänä aamuna oli ekan kerran syksyn tuntuista. Ensinnäkin kylmä! Oli vain neljä astetta lämmintä ja ekan kerran kesän jälkeen kaipasin jotain muutakin päähinettä kuin pyöräilykypärää. Korvia nimittäin paleli. Toisekseen taivaan väri oli sitä tiettyä sinistä, jollaista tapaa vain aurinkoisina syysaamuina. Ilma niin kirkasta ja läpinäkyvää, että oli olo kuin olisi ollut jossakin suodattimien läpi kuvatussa elokuvassa. Ja kolmannekseen sitten se ruska, upea ruska, joka on purskauttanut ilmoille koko upean loistonsa. Työmatkan varrella oli niin upeita vaahteroita, että oli pakko pysähtyä nappaamaan niistä kännykällä kuva. Jos huomenaamuna paistaa, otan kyllä kameran mukaani työmatkalle.

Kun vielä vähän viilenee ja synkkenee, niin voin vaipua syysrituaaleihini: kynttilöiden polttamiseen, romanttisten elokuvien ahmimiseen ja itseni säälimiseen ;) Ja viikonloppuna tulee rakas ystävä kylään <3

2 kommenttia

Anonyymi

29.9.2009 11:22

Kattelin eilen säätiedotusta koko viikolle ja totesin saman että on syksy viimein tullu.Eihän se ookkaa myöhässä vaan ku kolmisen viikkoa.
Pitänee kaivaa kaapista talvivaatteita esiin.Eikä oo kaukana enää talvitöppösten vaihto autoonkaan.

saiskohan viimein aikaseks kans sen kirkasvalolampun oston omaan kämppään..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus