Väsy

  • Caduceus

Mä alan olla tosi väsynyt.Mulla on ollu jo useamman viikon ajan nukkumisongelmaa. En meinaa saada unta ja sit herään joskus aamuyöstä enkä enää nuku. Viikonloppuisinkin herään ennen kuutta,saamatta enää unta.

Perjantaina väsymystila oli jo sellainen, että töissä pidetty luento meni miten sattuu ja puhuin puuta heinää. Pelottaa ajatellakin, miten muut duunihommat tuli hoidettua. Onneksi ei ollut kiireitä. Mulla oli luvassa täysin kaikista velvoitteista vapaa sunnuntai,ja tuntui, että maltoin tuskin odottaa sitä. Kokonainen päivä, että kukaan ei odottaisi mun menevän minnekään. Kokonainen päivä, että kukaan ei tahtoisi mun tekevän mitään. Saisin käydä koirien kanssa ulkona rauhassa, valoisaan aikaan. Loikoilla aamulla, jos loikoiluttaa. Syödä kun on nälkä, eikä silloin kun on tauko jostain. Ja niin edelleen.

Sitten perjantaina iltapäivällä mulle läväytettiin naamaan että tulevan uuden kodin rempassa 136km päässä on jotain ongelmaa ja se pitäis mennä katsomaan paikan päälle. Tietenkin siinä sunnuntaina, kun muita mahdollisia päiviä ei ole ja ongelmakohtiin pitäis olla ratkaisuesitykset valmiina kun remonttimies tulee maanantaina töihin.

Saatte uskoa, ettei ollut itku kaukana. Sinne meni sekin vapaapäivä. Seuraava totaalivapaa, jollon ei tarviis mennä kotoa yhtään minnekään jos ei haluu, on luvassa 27.11.

No, sentään edes samassa kuussa. Kiitollinen pitää siitäki vähästä olla.

2 kommenttia

piiklenarttu

8.11.2010 12:41

voi elämä… :/
noi unionkelmat kuulostaa liikaki tutulle, mut mä saan (yleesä) kyl vkl relattuu – mut et kaks viikkoo viä enne sun vapaata, ou nou!
kestämist!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus