14216h ja 385036 km

  • licence27

Siinä on melkoisen kunnioitettavat lukemat ja siis molemmat konetta avaamatta. Molemmissa on on ruiskutuspumpuille tehty jotain tyyliin sähköpysäyttimen solenoidia ja ennakon säätimen jousta.

Eli siis ohjelmassa oli öljyn vaihtoa ja heti perään koeajoa. Kubota kehräsi rannassa ja allot olivat liki metrisiä. Tai sanotaan vaikka 50 metriä rannasta.

Illan tullen sitten totesin että isäni laittamat pihalaatat on parempi repiä pois yksi kerrallaan ja laittaa silleen paikoilleen ettei niissä ole monen senttimetrin pykäliä.
Vanhoissa laatoissa pykälöitymisen vielä ymmärtää kun niissä oli paksuuseroja, mutta kun lavallinen uusia eli noin 1350 kg oli yhtä huonolla mallilla niin parempi korjata nyt eikä vasta sitten kun joku on mennyt terassilasista läpi kengän tökättyä saumaan. Vielä olis yksi lavallinen odottamassa, mutta niitä ei sit kahteen kertaan telata kuten täryn suutinta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus