Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2022.

Ja sitten maailma tuli hulluksi

Vaarini oli valitettavasti oikeassa kertoessaan millaisia naapureita meillä on. Ihmiset on ihan samanlaisia kuin täälläkin, mutta entisissä ja nykyisissä johtajajissa kaiken hyvän löytäminen on vaikeaa.

Kun ei osata tehdä mitään hyvää niin tehdään sit niin paljon pahaa että kaikilla on tasapuolisesti kurjaa.

Maailmasta on tehty liian sähköinen ja kun totuutta ei saa kertoa niin valheiden levittäminen on todella helppoa.

Rauhan tekeminen on vaikeaa. Tiedän sen kokemuksesta yli 22 vuoden takaa. Samassa paikassa kuohuu taas aivan turhaan.

Oliko sitten reilut 22 vuotta sitten ruutitynnyriin heitetyt kipinät peräisin miltä osapuolelta- sitä ei tiedä kai tänä päivänäkään kuin ne sinkosimpanssit itse. Kohde oli kuitenkin me ja rauhallinen serbikylä asukkaineen. Luultavasti maailman suurista johtajista kovinkaan moni ei ole itse ollut tulilinjalla tai tunnu arvostavan ihmisten ja maapallon turvallista elämää kovin korkealle.

Onko elämä vallan kahvassa sit niin tylsää ja yltäkylläistä että mikään ei enää riitä?

Entisten presidenttien hulluuskilvassa saatiin tälle päivälle uusi kärki. Toki kaikki on mahdollista ja on ollut sitä jo ainakin vuodesta 2014 lähtien.

Jos pelkää tappavan myrkyllistä hämähäkkiä niin ei se mitään torakkafobiaa ole. Jos hämähäkki pysyy oman terraarionsa sisällä niin sitä ihaillaan ja rakastetaan turvallisesti lasin takaa.

Ruohonleikkurikin on täysin turvallinen kun se pysyy maassa sammuksissa suojat paikoillaan nurmea vasten. Sitten kun se tankataan/ladataan ja moottori pyörii alkakaa vaarallisuus.

Hälytyskellot soivat ja ovat tehneet sitä jo pitkään.

Inflaatio- no siltä ei tässä varmaankaan voida välttyä. Lannoitteet on jo nyt niin kalliita että moni pelto uhkaa jäädä kylvämättä. Jos polttoaine vielä kovasti nousee niin jää kylvämättä, korjaamatta ja kuivaamatta.

Kuokalla saa kyllä perunat nostettua yksittäisen ihmisen tai pienen perheen tarpeeseen, mutta yhdellä kuokalla ei kokonaista kylää tai kaupunkia ruokita.

Maailmaa on pienen ihmisen turha yrittää neuvoa, mutta neuvon silti. Rullatkaa ne hoidetut nurmikkonne keväällä ympäri ja tehkää ainakin pienet kasvimaat jos sellaisia ei vielä ole, tai kerrostalossa parvekelaatikko/ämpäriviljelmät ja käyttäkää niitä kasvihuoneitanne. Kukat on kyl kauniita, mut ihmiset ei pelkillä neilikoilla elä.

Miettikää myös sitä varastointia, poimikaa marjoja ja sieniä, syökää niitä ja säilökää.