20 miljoonaa syytä muuttaa

  • licence27

Jaahas.Paikallisessa lehdessä kerrotaan taas kummia juttuja. Ensinnä se että taas ollaan pistämässä yhtä koulua kiinni ja samaan aikaan rakentamassa viereen uutta asuinaluetta kovaa vauhtia.

Ja siis säästösyistä tarvis koulu sulkea kun on 20 miljoonaa € ja varmasti ylikin käytetty uuden koulun/monitoimihallin rakentamiseen. Siellä on sit pelattu lentopalloliigaa yksi ottelu...

No sillä 20 miljoonalla olisi pyörittänyt edellistä suljettua kyläkoulua silloisella kustannustasolla noin sadan vuoden ajan ja lapsilla olisi ollu mahdollisuus kävellä kouluun.

Eikö ihan oikeasti kukaan tajua että jälkijunassa hukattu 20 miljoonaa € olisi ollut markoissa lähes 120 miljoonaa pienen kunnan yhteen rakennukseen.

No nyt sitten taas tulee lisää kuljetusoppilaita ja seuraavaksi Hattulassakin aletaan rakentamaan susikoppeja/suojia. Itse olin tänään susialueella, enkä todellakaan haluaisi kohdata yhdeksän suden laumaa.

Olen näen itsekin pelästynyt ulkomailla villikoiralaumaa ja niihin verrattuna susilauma on varmaan tehokkaampi saalistaja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus