62 osumaa

  • licence27

Jos nyt perustaisi uuden yrityksen ja pistäisi sille nimeksi joko "Kaivuu ja paritus" tai "Eutanasiapalvelu ja krematorio"- kumpi tulisi ensin ovelle poliisi vai potentiaalinen asiakas?

Ei sillä että olisin aloittamassa mitään noista liiketoimista, mutta varsinkin tuo eutanasiapalvelu olisi suuri säästö yhteiskunnalle. Vuosittain moni ihminen tappaa itsensä hyppäämällä junan alle tai ajamalla päin vastaantulevan rekan keulaa, puhumattakaan puolitiehen jääneistä yrityksistä.

Jos ihminen on siinä tilassa että päätyy ajamaan tahallaan vastaantulevan rekan keulaan niin eikö olisi parempi tarjota rekkakuskin ja muiden tienkäyttäjien kannalta lempeämpi vaihtoehto?

Viime aikojen ammuskelut eivät lupaa hyvää tulevaisuutta. Aseet ovat kehittyneitä, käyttäjät taantuneita tai syrjääntyneitä. TM kertoi että Brasiliassa alettaan ammuskeluiden vuoksi muokata tavallistenkin ihmiseten autoista luodinkestäviä aramidikuitua ja panssarilasit vaikka Corollaan. Meneekö 10 tai 20 vuotta kun sama palvelu rantautuu tännekin?

Jos joku asia voi mennä kivuttomasti niin ainakin tänään se oli Valtran huolto. Olisi mennyt vieläkin paremmin jos kone olisi ollut huoltoa ennen kotona eikä työmaalla. Hihnat kiristettynä, konetila pestynä, venttiilit säädettyinä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus