Ahtoputki

  • licence27

Eilen mietin korjausvaihtoehtoja. Tänään sitten aikani liikenteessä oltuani menin Motonettiin ja rupesin haalimaan osia. Kuinka ollakkaan niin taas osui ostoslistalle sellaista tavaraa jolle oli hyllypaikat vaan ei itse tuotteita. Olisin siis kaivannut supistuskappaletta ja 90 asteen kulmia kokoa 2".

No kun ei löytynyt, enkä halunnut lähteä Pirkkalaan menin pakoputkiosastolle ja sieltä sitten aloin kaivella hyllyjä ja löysinkin viimein kaksi teräskäyrää ja hyllyn toisesta päästä löytyi supistava putkikin, mutta tietysti hieman väärää kokoa.

Vaan ei hätää- putki poikki, prässillä sellaiseen muotoon että sopii moottorille menevään kovaan muoviputkeen napakasti ja sitten hitsauskone laulamaan. Ei siitä putkesta mikään kaunotar tullut, mutta kyllä ajaa asiansa ja nykiminen loppui.

En sit mittaria kiinni laittanut- muuta väliähän tuolla ei ole kun vaan pysyy katsastuksen ajan nipussa. Sen jälkeen varmaan on alkuperäinen putki käynyt alumiinihitsauksessa.

Mietin jopa sellaista vaihtoehtoa että jättäisin koko välijäähdyttimen pois. Tuolla autolla kun ei kuitenkaan pitkiä matkoja kaasu pohjassa ajeta ja käytännössä edes moottoritiellä ei ole kuin puolikaasu kesälläkään. Näin talvella taas moottori tai ainakin kansi varmaan voisi lämmetä hieman nopeammin ilman välijäähdytystä. Ylipäätään tuo alkuperäinen välijäähdytin on pieni ja huonossa paikassa. Liekö sit vaan lyöty sinne siksi ettei virittäjien tarvitse muutoskatsastaa välijäähdyttimen lisäämistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus