Ai se onkin nainen

  • licence27

En rupea mainostamaan, mutta joskus mieleen jää mielikuvia, kuten esimerkiksi elokuvasta Diktaattori. Olin siis joitakin viikkoja sitten kaupassa johon mennään portaita alas ja kassa jää oikealle puolelle. Tiskin takana oli joku ja oletuksena meinasin että siellä on varmaan nuori mies.

No sitten siellä kierrellessäni oletin kuulleeni naisen äänen ja koskapa muut asiakkaat olivat miehiä, arvelin olevani väärässä kassatyöntekijän sukupuolesta. No sitten kun tuli aika mennä kassalle tajusin että hitto sentään- nainenhan se on, nuori ja nättikin vielä, mutta ei välttämättä ihan jokaisen miehen makuun nätti. Ainakin siinä vaatetuksessa ja kampauksessa sukupuolen päätteleminen oli vilaukselta vaikeaa.

Eli mieleen tuli Diktaattorin kohtaus jossa diktaattori hyppää skootterin selkään ja nainen käskee päästämään irti rinnoistaan- luulin sinua pojaksi...

On yleinen stereotypia olettaa miehen pitävän isoista tisseistä ja jostain tietynlaisesta takapuolesta, reidestä, säärestä tai vyötäröstä. Viehätysvoima lähtee aivoista ja menee aivoihin, enkä oikein vielä tälläkään ikää tiedä miten suhtautua kun lähikaupan kassa kehuu menopeliäni siistiksi.

Senkin olen kuullut kuinka nuori nainen karkoitettiin naisten alusvaateosastolta (henkilöllisyystodistuksesta huolimatta), vaikka oli ostamassa vaatteita itselleen- ja siis sen naiseuden kanssa lihaa piilotti sellaisesta naistyypistäkin pitävä mies. Näin kuulin tapahtuneen ja vieläpä sellaisessa paikassa jossa se oli ehdottamasti kiellettyä ja tähän aikaan vuodesta. Alkoholi tekee ihmeitä ja ilmeisesti myös muutama viikko pois kaupunkien houkutuksista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus