Alamäkeen

  • licence27

Vihdoin pois mäen huipulta. Johan siellä vierähtikin melkoinen tovi. Kivituhka levällään ja tärytettynä.

Paluu putkilinjalle edessä huomenna- toivottavasti ei sada.

Kauhea siivoaminen että A pääsi ylipäätään tontille B että pääsi kaivupaikalle melkoista kiertotietä C että on edes pieni mahdollisuus alkaa täyttämään sitä kaivantoa.

Mitään ei hajonut, mutta olisin silti iloinnut vastapainosta vanerinippuja nostaessa. Ei oikein takapyörät pysyneet maassa. Nippu tarvis puolittaa niin olisi hyvin asiat.

Älkää olko kateellisia putkimiehille. Vaikka palkat on ok niin viheliäistä hommaa laitta putkea märässä liimasavessa seisten. Eikä siinä mitään, mutta sitten jos vielä sattuu että esimies on ottanut urakan johon kuuluu ilmavaihtokoneen asennus säätöineen ja firmassa ei ole ketään joka hallitsisi sen säätöjen kohdalleen laittamisen. Sit asiakas soittaa kun putkesta alkaa sataa vettä parketille.

Onneksi en ole putkimies. Suoralla viemärilinjalla piti olla tukos- no ei ollut kuin käytön puuteetta ja vieraita aineita. Putkea irroittaessa loiskis ja likavettä naamalle. Onneksi kuitenkin pesukoneesta ja maasta tullutta vettä, eikä suoraan WC pöntöstä.

Ymmärrettävästi suihkussa ja saunassa meni normaalia pidempään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus