Alivoimaa

  • licence27

Korvissa taitaa hieman soida. Syy ei ole jääkiekon kuuntelussa, eikä varsinkaan katselussa. Kauppareissulla pongasin yhden Kazanin karhun.

Oli aika masentavaa kuunnella kuinka kolmen maalin johto hupeni, mutta muutenhan urheilupäivä oli lopulta suomensukuisten.

Harvoin on työpäivä mennyt yhtä sujuvasti kuin tänään ja kelikin oli aivan loistava. Kun työt on tehty niin voi käydä vähän maisemia hoitamassa. Rakkaat naapurini olivat ottaneet tontilleen töihin relin 30 tonnisen DX Doosanin vuosimallia 2007 tai todennäköisemmin 2008. Aika järkäle pihahommiin, mutta ihan sopiva jos meinaavat tehdä autotallin sinne kivaan kivikkoonsa.

Maisemien hoitamisen jälkeen pääsi vähän ihmisten ilmoille. Piti mennä vasta huomenna, mutta minkäs teet kun omia aikatauluja ei aina voi tehdä kellon tai kalenterin kanssa vaan lähes aina etenemä ratkaisee.

Ihan ensimmäisenä keskellä parkkipaikkaa kaksi tyttöä avautuu siitä kun on joutunut huoraksi nimittelyn kohteeksi. Sen verran olivat nuoria ja se toinen kaikkea muuta kuin kelin mukaan pukeutunut ettei tehnyt mieli edes kysyä mistä kollipoika oli moista saanut päähänsä. Arvatenkin poikaparka oli itse vielä kokematon ja kateellinen kun tytöllä oli jo ollut vientiä.

Korvatulpat kannattaa siis laittaa jo kotona koviin niin ei tarvi kuulla ihan kaikkea. Parhaat kasvot oli tytöllä jolla oli esimerkiksi majakan näköinen tatuointi ja muutenkin aika koristeltu. Henkilökunnan kaunein kaipasi taas kaukosäädintä musiikin hiljentämiseen, mutta noin muuten riitti kyllä silmille syötävää. Yksi ehkä oman ikäluokan nainen tanssi aikalailla väsymättömästi ja varmaan kolme eri ukkoa yritti ahdistella sitä.

Sit huomio kiinnittyi tyttökaveruksiin joista toisella oli aivan upea kroppa, pitkät suorat hiukset, silmälasit ja jos ei ollut mitään keinotekoisia apuja rintavarustuksessa niin niistä olisi voinut vaikka hieman lainata blondille kaverille josta täytyy sanoa että oli takaapäin paikan kaunein, ei liian pitkä kauniit vaaleat hiukset noin olkapäille asti. Edestäkin ihan namu, mutta sivusta varmaankin kauneimmillaan selätettynä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus