Alle 35 min

  • licence27

Mikä päivä- ei sikäli mitään isoja ongelmia kun kaikki koneet noin suunnilleen toimi. Asiakkaan puhelin ei toimunut kun oli Suomeen tultuaan unohtanut laittaa sen päälle.

Hiihto sujui tänäänkin mut monot tarvii varmaan päivittää vähän tukevampiin eikä suksissakaan ole hurraamista. Eilen meni 6.5 alle 35 minuutin- niin meni myös tänään. Varsinkin alamäissä ero tahmeisiin keleihin oli huomattava.

TV kertoi karuja totuuksia siitä kuinka esimerkiksi Nylon oli aluksi liian kestävää. Tehtaan kemistit pantiin keinoteloisesti heikentämään kuitua että saataisiin myytyä lisää sukkahousuja.

En tiedä paljonko kaivinkoneelle on laskettu käyttöikää. Ainakin CAT 315 B oli ihan loppuun ajettu joiltakin osin jo kuuteen tuhanteen tuntiin- liekö sit vikana se kun on neljä vuodenaikaa ja siihen nähden liian pitkät huoltovälit.

Vanhassa raitissa olikin eilen hauska jälleennäkeminen. Olihan siellä toki tiskin takana nainen jossa silmä lepää, mutta vanhan työkaverin kanssa meni ruokailu nopeasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus