Antaa kuivua

  • licence27

Päivä oli perin tylsä. 0,6 mm lanka tuottaa edelleen ongelmia, mutta eiliseen verrattuna räkiminen alkoi hiljalleen muistuttaa etäisesti hitsaamista. Jotain häikkää koneessa kuitenkin on kun välillä lankaa tulee urakkavauhtia ja välillä ei ollenkaan. Spiraali voi olla liian väljä ja suutinpäässäkin on pientä toleranssiheittoa. Vika on kuitenkin sähköinen ja ihan uutta että välillä lanka rullautuu syöttörullien ympärille kuin alumiinilanka konsanaan.

Lokari on sentään sisälokasuojan osalta kasassa. Luultavasti korjauksessa käytetty levy on peräisin jostain parakin vessasta tai käytetystä työstökoneesta. Rutussa se oli ainakin. Rosterin laittaminen noin vanhaan autoon ei välttämättä ole mikään kovin hyvä juttu. Todennäköisesti liitoskohtaan muodostuu nopeasti syöpyvä sähköpari. Jos sen saa hyvin maalattua, massattua/muutenkin suojattua niin kestää ainakin sen mitä muu sisälökasuoja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus