Antoine de Saint-Exupèry vai Kummeli

  • licence27

Maailmassa on paljon lukemattomia kirjoja. En tänäänkään lukenut yhtään. Sen sijaan halkomakone meni epäkuntoon, moottorisaha tylsyi ja se saha jolla tuli vinoja pöllinpäitä sahaa edelleenkin kieroon.

Nimi on joskus vaikea muistaa. Kaverini äidillä on kaksi valkoista koiraa joiden nimeä tai rotua en vieläkään muista oikein. Vielä pahempaa on etten muista sen kaverin lemmikkien nimiä.

Tänään maakuntakierroksella en millään muistanut mikä kaverin tyttöystävä on nimeltään. Sen yhden edellisen AMCT:n opin jostain syystä kerralla ja myös nykyisen edeltäjän.

Nyt en taas muista asiakkaan nimeä, vaikka kävin siellä tänään, soitin nimen ja osoitteen perusteella- osoitteen jota etsiessäni ajoin ainakin kymmen kilometriä harhaan. Onneksi tie oli saaressa ja palasi lähtöpisteeseen. Edes kaksi hevosharrastajaa ei tiennyt mistä etsimäni osoite löytyy, joten päädyin sitten Kummelihahmon naapuriin tietä kysymään.

Sieltä alkoi löytyä ajo-ohjeita ja legendaarista maata. Niin ja Kangasalan Prisman Hesburgerin ranskalaiset oli jälleen paremman kuin lähiseudulla + Fun Duckin annoksia meni pakastimeen ensi viikon tarpeiksi. Mun makuuni se ruoka on hyvää, mutta Ming Inn:ssä oli ihan ihtä hyvää, mutta paremmat friteeratut ja paremmat kuljetuslaatikot.

Eihän tietenkään ihan jokainen raahaa noutoruokaa reilua sataa kilometriä, puhumattakaan että pistäisi ylimääräiset pakastimeen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus