Ässiä ja plussia

  • licence27

Ei suurempia tappioita. Työ sujui, vettä ei tullut liikaa ja juuri minuuttia ennen pyydettyä tuli vahvistus iltapäivän ohjelmaksi.

Suihkun kautta autoon ja matkaan. Perillä ostoskeskuksen kohdalla soipi puhelin ja sen viestin pohjalta noutamaan seuraa. Ajoitus seuraavassa pisteessä hipoi täydellisyyttä. Ilman hevoskoppia vetureineen olisimme ajaneet jonossa viimeiset 300 metriä- nyt ehti valo välissä vaihtua.

Upeaa seuraa ja kai minusta jotain hyötyäkin oli.

Päivän kokolailla päätteeksi piti käydä syömässä vähän suolapalaa. Tällä kertaa S-ryhmän liike. Autossa totesin että"sinun kortti, minun seteli" ym. Tilauksen jälkeen tuli maksun aika ja toki ymmärrän että etukortit, varsinkin maksuominaisuudelliset on henkilökohtaisia, mutta jos kaksi ihmistä joista toinen on kortin haltija menee syömään pizzan puoliksi niin eikö ne silloin ole hetkellisesti samaa taloutta automaattisesti? Ei kai sentään tarvi syödä samalta lautaselta. Samaa jääkaappipakastinta muutama tunti aikaisemmin kiskottiin paikaltaan ja kun kassa kysyi oletteko samaa taloutta niin vastasin oikopäätä kyllä, vaikka täysin rehellinen vastaus olis ollut ei. En silti millään jaksanut lähteä hakemaan autosta omaa korttiani.

Pyyntönä se että noista jatkuvalla syötöllä lisääntyvistä korteista pääsisi tilanteeseen että niin ässät, plussat, ykköset kuin kaikki muutkin etuisuudet sais esiin sillä yhdellä ja ainoalla kortilla. Motonet sentään kelpuuttaa ajokortin.

Nyt alka jo pikkuisen ottaa päähän kun posti on tuonut tänä vuonna varmaan 4 tai 5 asiakastyytyväisyyskyselyä+ yksi jota tarjottiin jo ekaa kertaa kauppaan mennessä. Toki hyvä että kehittävät palveluitaan, mutta alkaa houkuttaa jättää plussat kylmästi keräämättä paikoista joissa ehkä käy kerran tai kerran kolmessa vuodessa.

Niin ja VR. Ymmärrän että säännöt on ja ihminen voi sairastua, mutta mitä järkeä ajattaa tyhjää junaa jos vain kondyktööri puuttuu- voi toki olla että joku matkustaa pummilla tai kuolee matkalla tai tulee tappelu istumapaikoista - mutta osaahan ihmiset matkustaa bussillakin tai raitiovaunulla vaikkei olisi muuta henkilökuntaan kuin kuljettaja. Minä ainakin löydän hyvällä prosentilla oman paikkani junasta jos on tarvis ja tarvittaessa opastan myös kanssamatkustajia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus