Aurinko laskee ja xenon valaisee

  • licence27

Pitkä oli päivä ja kohtalainen etenemä. Tänään yksi henkilö enemmän töissä, mutta levyjä meni maahan täsmälleen sama määrä kuin eilenkin, mutta pidemmässä ajassa- näin siitäkin huolimatta että eilen etsittiin vähän kadonnutta puhelintakin.

Miksi siis kolme henkeä saa vähemmän aikaiseksi kuin kaksi- no siksi kun illan/ aikaisen aamun aikana oli saapunut 2 nippua kipislevyä ja 3 lavallista ikkunoita entuudestaan tiellä olleen lautanipun lisäksi. Näin ollen ikkunat piti ensin saada sisään, lautanippu sai olla, levyt nostettiin tieltä pois. Sit tehtiin seinän nro 3 routasuojaus, lautojen nosto, sadevesiputkitus ja viimeinen seinä auringon laskettua ja sateen alettua.

Ei kovin hohdokasta hommaa, mutta tietää ainakin että on hyvin tehty ja saa tuonkin työmaan puolesta talvi tulla. Itse en talvea ja lunta ikävöi- teettää töitä. Hiihtämään toki menisin jos lunta olisi. Nyt voisi mennä lenkille, mut kun on koko päivän ollut ulkotöissä ja jo kertaalleen kastunut niin parempi pistää sauna lämpiämään ja pyykkikone pyörimään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus