BIC ja BOC, päivän idioottien autot

  • licence27

Pistää vituttamaan kun kaksi kertaa kolmen minuutin sisällä sama vaaratilanne: Ensin ilmeisesti moottoritieltä poistunut Golf 3 farkku väri joku viininpunainen ym työntää autonsa 10 metriä aikaisemmin alkaneen sulkuviivan yli jyrkällä käännöksellä minun eteeni sillä seurauksella että joudun seisomaan jarrupolkimen päällä ettei farkusta tule sedan tai caprioletti.

Kyllähän kaistaa vaihtaa saa, mutta pitäisi tyhmemmänkin miehen tajuta ettei täyteen lastattu yhdistelmä pysähdy viiden metrin matkalla ja että sen risteyksen pystyy henkilöautolla myös kiertämään kolmeakin reittiä.

Saman tilanteen kopio toistui kolme risteytä myöhemmin ja tällä kertaa auto oli paljon uudempi Volvo. Miltei saman värinen kuin edellisellä kiilaajalla ja nyt sitten vielä oli pakko pysähtyä ettei tule V:st S tai C ja sitten tietysti kun sai ahdot nousemaan ja keulan risteykseen olikin jo palanut vihreät loppuun- niin ja sitten ilmeisesti sen kiilanneenidiootin nopeudesta johtuen vain moottoripyörällä olisi noilla vihreillä pystynyt sen perästä ajamaan risteyksestä läpi niin että takapyöräkin olisi mennyt vihreillä risteyksestä ulos, vaan ei sinne keskelle risteystäkään voi jäädä, eikä varsinkaan voi peruuttaa kun kuolleessa kulmassa voi olla lähtöpaikan tyyliin puolen metrin päässä takalaidasta ajelevia mopopoikia.

Tuonkin risteyksen pystyy helpost ja nopeasti kiertämään henkilöautolla ja niin yleensä kaikki järkevät ihmiset tekevätkin jos edessä on esimerkiksi erikoiskuljetus tai autokoulun yhdistelmä.

Noin muuten päivä meni kuin siivillä vaikka ei ristikoiden siirtely mitään lempihommaa olekaan. Siitä perään jatkamaan pintamuotoilua, sieltä paskapumpputyömaalle ja vielä jossain välissä tutustumiskäynti taas seuraavaan kohteeseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus