Boikotti

  • licence27

Oletan että uudella tienhoitourakoitsijalla ei ole hiekoituslaitetta- oli tai ei niin näköjään ei tarvi peilijäällkään muruakaan kylvää näin viikonloppuna. Sehän maksaa ja sulaahan ne murut sinne jään sisään kuitenkin muutamassa tunnissa. Aina niitä valittajia löytyy teki sitten mitä hyvänsä.

Hiekkaa kyllä kylvin muille teille, mutta alkoi jo vähän jännittää pääseekö mäen ylös vai joutuuko kylvämään ensin hiekkaa kilpailijan reviirille. Hiekoitin päätti pitää kylvää- vai pitäisikö syyttää aurinkoa. Oli miten oli - se takahiekotin oli ekaa kertaa käytössä. Tehdasuusi tai korkeintaan esittelykäytössä ollut ja kiinnikettä lukuunottamatta hyvinkin pitkälle samanlainen kuin keulassakin keikkuva keksintö. Paska juttu vaan kun on seissyt monta vuotta varastossa. Maali oli ok, mutta pohjarullaa tiivistävä kumi oli käpristynyt ja kovettunut. Näin ollen kolmannes hiekasta valahti suoraan läpi ennen kuin käyttömoottori oli pyörähtänyt edes täyttä kierrosta.

Eikä siinä vielä kaikki. Ensimmäisen kylvötien puolivälissä syttyi öljynsuodattimien varoitusvalo, enkä millään jaksa uskoa että ne olisivat tulleen 130 tunnin ajon seurauksena paskaa täyteen, mutta se on mahdollista että uudessa koneessa, joka kylläkin tuli kantajansa mukana oli sisällään väärää öljyä. Se taas tarkoittaisi ettei kone ole tehtaan koeajon jälkeen pyörinyt kierrostakaan ja pahimmassa tapauksessa vaihdelaatikko on aamulla marjapuuromaista paskaa täyteen- voi tulla paljon muutakin häikkää kuin pelkkä varoitusvalo.

En usko puuroutumiseen tai suodatinten tukkeutumiseen, mutta uskon että kuralla, teille kylvetyllä suolalla on ja sillä ettei ihan vielä näillä keleillä ole ollut asiaa painepesurin varteen.

Päätin olla katsomatta venäjän meininkiä. Toki varmaan joudun joustamaan siinä vaiheessa jos jääkiekkojoukkueista jompikumpi kömpii finaaliin saakka.

Sen sijaan kaivoin digiboxin uumenista Pirunpeltoa. Pienellä nopeutuksella aina välillä tuli katsottua ennen hiekankylvökierrosta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus