Calsonic

  • licence27

Kun tekee niinkin pienen muutoksen kuin hiilien vaihdon niin kyllä siihen aikaa uppoaa. En vielä ostanut uutta moottoria, mutta laitoin sellaiset hiilet ettei helise.

Ennen hiilien laittoa ne piti käydä ostamassa, viilata oikeaan kokoon ja juottaa kiinni naurettavan pieniin johtoihin. Se olisi varmaan sinällään riittänyt, mutta ahneuksissani sorvasin ankkurista pykälän pois. No se lähinnä mankeloi, joten ankkuri meni oikosulkuun murisista. Niitä sit kaivelin mattopuukolla ja nuppineulalla varmaan tunnin, mutta kyllä se toimii ja pyörii kuin uusi.

Samalla kun oli jo etupenkki poissa päätin laittaa linjajohdot viimienkin kiinni. Kun vaihdoin huonompaan soittimeen niin linjapiuhoja jäi kappalemääräisesti yli, mutta niiden pituus oli jokseenkin ikävä kytkemisen kannalta. Ne siis sai kytkettyä, muttei nähnyt mitkä oli pareja.

Noin 12 vuotta sitten vedetyissä halvoissa puresonickeissa oli yksi eristysnauhaa kaipaava kohta, mutta aivan hirveä työ saada kaapeleihin 10 cm löysää. Ohjaamoon jäi kuskin penkki, kuskin matto ja takapenkin selkänoja. Koko apukuskin puoli oli purettava lattiapeltiä myöden, koska kaapelit olivat syöpyneet kiinni äänieristysmattoihin.

Päivästä tuli pitkä kun tuli harjoiteltua ulkovuoren panelointia sukulaisten laajennuksella. Yksi seinä polven korkeudelta harjalle asti tuli valmiiksi. 2 seuraavaa onkin sit helppoja kun on matalat suorat seinät.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus