Ehdoton

  • licence27

Ihminen unohtaa, jumalat antavat anteeksi, mutta tietokone ei tee kumpaakaan. No tuon paikkansapitävyys voidaan hyvinkin kyseenalaistaa, koska nykyiset tietokoneet unohtelevat tämän tästä jopa sen miten käynnistytään ja tuntuu olevan ihmisillä pitkä muisti.

Otan esimerkin ihmisestä joka tunsi tulleensa kohdelluksi kaltoin. Hänellä oli siis pienehkölle pelloleen kolme liittymää saman tien eri kohdista. Kun sitten tie alkoi olla levinnyt ja ojat ummessa päätti hoitokunta että siltäkin kohdalta missä hänen peltonsa sijaitsee perataan ojat että tien runko saisi mahdollisuuden kuivua. Hänen liittymistään yksi oli putkitettu, yksi tuli pienellä koukkauksella ja yksi oli ilmeisesti tehty vain täyttämällä oja ilman mitään putkea.

Kun sitten ojat oli auki alkoi vainoaminen. Vainoaminen siksi kun epävirallenen liittymä, jonka havaitseminen täyttyneestä ojasta oli mahdotonta, kaivettiin auki. Sitten ilmeisesti kyseinen viljelijä vielä luuli hoitokunnan saaneen taloudellista hyötyä ojamaista joita ei tietenkään voin nostaa hänen suorakylvetylle pellolleen kun seassa voi olla kiviä ja rikkaruohoja. Kauan se herne nenässä pysyy.

Sitten alkoi valittaminen ja näköjään mikään ei kelpaa. Jostain kumman syystä kyseistä liittymää ei kuitenkaan saanut laittaa takaisin paikoilleen. Ei saanut putkittaa, ei saanut tuoda tilalle soraa ja sitä helvetin tyhmää risteystä saa nyt sitten ensi talvena joku muu kierrellä.

Itsekin ihmettelin hoitokunnan toimintaa ja että onko oikeasti putki niin kallista ettei sitä voinut jo silloin pudottaa ojaan ja peittää kaivumailla.

Talvella ihmettelin tapausta jossa mies soittaa että tarvis hiekottaa suoraa ja tasaista tietä tai siis tie koko pituudelta ja vaimo vetelee kännykkä korvalla sillä kaikkein liukkaimmalla kohdalla vastaan. Itse valituksen lähde taisi nyt sitten paljastaa itsensä tiekokouksesssa, eikä ilmeisesti ollut se joka puhui kännykkään.

Onneksi vapaassa markkinataloudessa on mahdollisuus myös olla tekemättä mitään. Ilmeisesti on tiettyjen perheiden ja sukujen tyyli tulehduttaa naapurisopu valeilla ja aiheettomilla valituksilla. Sitten kun kaikki ovat keskenään kusipäitä voi hyvillä mielin ostella lisää maata kun naapurit tappelevat keskenään.

Tänään 4.10 ei onneksi tarvinnut kuunnella kuin kallioporan valitusta ja tapella vetokäynnisteisen täryn kanssa. Noin muuten päivä meni varsin leppoisasti työn merkeissä. Autotallin ulkotäyttö on ajoluiskaa vaille valmis. Sisälläkin on jo tavaraa, mutta sen lappaminen täytyi lopettaa kun ei ollut enää enempää seinäkorkeutta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus