Ei pyyhi hyvin

  • licence27

Tähän piti taas kirjoittaa muutama paha sana, mutta tyydyn toteamaan että narsisti ei näköjään erota orkideaa rikkaruohosta vaikka olisi nähnyt sen kukkivan.

Eli muutama vuosi sitten P11 Primeran tuulilasin pyyhkimistä kuului kaameaa kiljuntaa. Purin sen mekanismin, paikallistin vian, hioin akselin ja laitoin muistaakseni ihan rasvanipan akselia ympäröivään putkeen että sen sai kunnolla rasvattua.

Tänään oli vuorossa Toyota. Sitä on jo kolme muuta ihmistä remontoinut ja yrittänyt rasvata ulkopuolelta- sehän ei onnistu millään, koska akselin ja putken välissä on tiiviste.

Kun sanon ettei onnistu millään niin ei ainakaan ilman porakonetta, hiomakonetta, katkaisulaikkaa jne. Nyt se näet on osina pöysällä. Varmasti pienempinä osiana kuin komponenttivalmistaja koskaan tarkoitti sitä kasaan niittauksen jälkeen purettavan. Seuraavaksi täytyy mennä poraamaan rasvanippaa varten reikä ja metsästää jostain uusi tiiviste. Valitettavasti kasaan niittaminen ei enää onnistu, mutta kun tuohon rakenteeseen lisää rasvanipan ja niittauksen tilalle tulee pari heftiä se kestää toiset 26 vuotta natisematta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus