Ei se ojasta poimittu

  • licence27

Kannattaako avata suunsa silloin kun tajuaa jotain olevan poskellaan. Päiväohjelmassa oli käynti AVK:n varastolla ja varaosatiskin vierestä pongasin tutun oloisen soittimen. Kaivoin sen sit pinon keskeltä esiin että näkisin mitä se maksaa. Kysyin sit hinnan nähtyäni onko soittimeen avainta.

"Että mitä avainta?" kuului vastaus eli jollain autonsa lunastukseen kolaroineella tai varkauden uhrilla/varkaalla / entisellä omistajalla on nyt sit 7070R soittimen infrapuna-avain kotonaan ja näin ollen sillä soittimella ei tee mitään.

Jos se avain olisi ollut tallessa se olisi mielestäni ollut n 60 € soitin, mutta siitä tulikin eletkroniikkaromua.

Ford - kuskeille on kuulemma aina tilaa taivaassa kun ovat saaneet jo kokea maanpäällisen helvetin. Ei ole vielä pihassa, enkä ole metriäkään ajanut, mutta tarjous on sisässä ja taas muutaman arkipäivän kuluessa selviää tuliko ostettua vai ei.

Plussia siinä oli hieno sisusta nahkajakkaroilla, pieni ajomäärä ja tyydyttävät varusteet. Miinuspuolella osuma joka oli vienut kuskin puolelta etuvalon. Aikaa meni vaan ihan tolkuttoman kauan. Kahdessa paikassa asioida ja yhteen kerkisin kun toisen ajo-ohje oli perseellään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus