Eilen

  • licence27

Vaikka uhosinkin että häistä ajaa kotiin puoleen tuntiin niin meni siinä käytännössä hieman kauemmin. Muuten sunnuntai oli aika aikaansaamaton päivä, koska luonnollisesti ennen sitä kotimatkaa oli pitänyt olla kaverin häissä niin pitkään että osa häävieraista oli jo nukkumassa. Itse asiassa autoni oli hääpaikan parkkipaikan viimeinen.

Jotain sentään sain tehtyä eli nostettua perälevyn apupyörät ja korjattua jo poliisejakin kiinnostaneen rekisterikilven kiinnityksen.

Kyllä vanhojen ihmisten kanssa saa vääntää tyhmistä asioista:

Ruoka- miksi laittaa grilliin tulta ja ruveta grillaamaan lihaa kun kolmannes makaronilaatikosta, vajaa paketti päiväysvanhaa makkaraa, kolme nakkia on jos kovaa vauhtia menossa vanhaksi.

Jos lihan grillaus vie vartin niin miksei niitä perunoita ym ole laitettu tulille jo aikaisemmin.

Jos kerran on 27 lämmintä niin miksei uudet perunat ole menneet kaupasta viileään säilytykseen- mätiä perunoita on paha keittää.

Jos sanoo ettei tarvi enää syödä illalla niin miksi sitten joka sorttia menee kuitenkin suuhun ja osa vieläpä käymättä edes lautasella.

Ruokaa tarvis arvostaa enemmän ja syödä parempaa ja vähemmän. Vitutti todella pistää roskiin kalliita syömäkelvottomia perunoita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus