Elämää

  • licence27

Teki hyvää pieni painepesurin käyttö eilen. Harmi vaan että auto jäi sen verran kauas ettei sitä saa tähän hätään pesujonoon.

Tänään ei ollut ongelmia, eikä vastonkäymisiä- ei tosin paljon riemuakaan. Kädet pysyi suunnilleen puhtaana. Vituttaa vaan tukkikouran toisen käyttäjän välinpitämättömyys. Jos letkut ja sylinterit suunnilleen pitää niin rasvaa ei saa oikeaan osoitteeseen.

Syväkeräysastia jäi maan poveen, loppu liiteristä asianmukaisesti rakennusjätelavalle. Muutama hirsi meni polttopuuosastoon. Asiakkaan traktorin perävaunuun löytyi liiteristä uusi kipin letkun liitin- siis jo ennen purkua, mutta tänään sain sen vaihdettua.

Sit viimein sai vaihtaa kauhahommiin- muuten hyvä, mutta aivan liikaa yleisöä. Vielä silloinkin kun työt oli jo tehty ja pistin rasvaa puskulevyyn kuului koneen takaa naisääni "Moi" - matkailu on vaarallista. Käsi oli kantositeessä ulkomailla kaatumisen johdosta.

Huomenna taidan tehdä kiviasetelmaa ja cruisata lavetin kanssa ees taas. Jos tekeminen loppuu niin risuja ja oksia tuli tänään lisää ja lisää. Metsurit ahkeroi tai mikä lie puunhoitaja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus