En halua kyyditä sinua kotiini

  • licence27

Eilen piti kirjoittaa päivän ja yön tapahtumista, mutta yhdistelmä Windows ja kaupallinen virustorjunta päästi jonkun troijalaisen läpi ja tietokone lakkasi toimimasta.

Ilmeisesti jopa F-Securella ollaan vittuuntuneita kun käyttöjärjestelmiin on jätetty urkinta-aukkoja viranomaisia varten. Näistä aukoista nyt sitten on varmaan tähänkin koneeseen tultu, muuteltu asetuksia, jaettu roskapostia ja varmaan käyty hakemassa k-18 materiaaliakin.

Voin sitä hakkeria tai vastaavaa lohduttaa että ei tämän koneen kaatumisesta tai näiden tietojen varastamisesta omaan tai jonkun toisen käyttöön tullut kuin muutamien satojen vahingot, mutta en kyllä keksi mitä varastettavaa tietoa tällä koneella voisi olla tallennettuna. Jos taas kyseessä oli joku jotain jahtaava viranomainen niin tällä koneella ei ole yhtään sellaista kuvaa tai videota millaista toimintaa en olisi nähnyt ihmisten tekevän vapaasta tahdostaan rakkaassa kotomaassamme. Puhumattakaan siitä paljonko tarvisi tallentaa että saisi koottua edes kaiken sen minkä kokemisesta olen kuullut/lukenut muutamalta entiseltä tyttöystävältäni.

Kun nyt sitten kuitenkin 25. ja 26. päivä olivat vapaita niin päätin käydä ulkoiluttamassa autoa ja itseäni. Jonotettuani mielestäni turhankin kauan ja seistyäni tuulensuojana tupakkaa poltelleen tyttösen edessä siinä jonossa katsoin taakseni tarkistaakseni ovatko nättejä muutenkin kuin ääniltään. Olivathan ne, mutta ei ehkä kuitenkaan kumpikaan sellainen jonka olisin siltä seisomalta halunnut napata kyytiini.

Jonossa kului aikaa ja ilmeisesti nuorista naisista ainakin toisella oli takana vasta varsin vähän ajettuja kilometrejä. Porametreistä en kysynyt, enkä kuppikoosta tai edes siitä olisiko kaksikosta kumpikaan ollut sinkku. Narikassa ainakin sen valkoisen takin alta paljastui jotain mustaa vaatetta ja ehkäpä se sai myös miettimään millä kulkuneuvolla ja kuinka kauas naiset ovat valomerkin tullen menossa.

Varmaan kumpikin oikein fiksuja ja mukavia ihmisiä, mutta minä saan edelleekin tupakoivasta naisesta estoja. Sitten jos siihen vielä yhdistetään jellonapullon näkeminen niin ei minusta olisi ollut Roomeoksi ainakaan silloin. En kuitenkaan päässyt myöhemmin livahtamaan yökerhosta pihalle samaa kaksikkoa kohtaamatta, enkä viitsinyt perustella "aikaista lähtöäni" sillä että sain jonottaa ihan tarpeeksi sisään päästäkseni, enkä halunnut jonottaa päästäkseni narikkaan ja pihalle. Yhtä vähän kun miehet ovat yleensä kiinnostuneita naisten ulkovaatteista naiset ovat innoissaan miesten autoista. Kuitenkin kun autolla liikkeellä oleminen oli havaittu, sanoin "urheiluautolla", koska yleensä viimeistään silloin saa lähteä rauhassa, eikä tarvitse viedä ketään minnekään Tervakoskelle, puhumattakaan Mikkelistä, Lahdesta, Tampereesta tai Turusta. Ei tarvitse kun naisia ei kiinnosta ja fiksummat ymmärtävät että kyytiin mahtuu mukavasti vain minä ja hän, muttei esiliinana toiminut kaveri.

Kun nyt taas miettii niin ehkä se päivä ei enää toista kertaa koita kun sai - siis nimenomaan sai viedä paikan kauneimman naisen täydestä yökerhosta kotiinsa.

Sisäinen kauneus - siis tuossa kokolailla täyteen pusketussa yökerhossa oli tällä kertaa ehkä yksi tai kaksi sellaista naista jolta/joilta olisi pitänyt kysyä sisäisen kauneuden perään, kaikilla muilla henkilökunnan naiset tietysi mukaanlukien oli ulkoistakin yli tarpeen. Mitä se sisäinen kauneus siis on- no ainakin minulle se merkitsee sitä mitä päässä tapahtuu, millaisilla elämäntavoilla sitä tuodaan julki ja miten kohdellaan muita ihmisiä. Ei se ulkoinen kauneuskaan haitaksi ole kunhan sitä ei ole pelottavan paljoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus