En minä ole täällä töissä

  • licence27

Arvioiko kukaan keikkojen äänentoistoa. Jos ei niin ilmeisesti viidellä pytyllä käyvä V8 kuulostaa humalaisen korvaan hyvältä kun vaan ääntä on määrällisesti tarpeeksi.

Vaarini joka on nyt ollut manan majoilla monta vuotta ei ollut musiikki-ihmisiä, eikä kummoinen korjaamaan mitään kirveenvartta hienomekaanisempaa ja senkin korjaus oli lähinnä uuden tekeminen ja terään sovittaminen. Serkkupojalla oli silloin Chevrolet classic- vaari sit vaan totesi korvakuulolta "ei tuo mikään kasi ole kun käy kerran kuudella". Serkkuni ei sitä ensin uskonut, mutta seuraavan kerran kun sitä autoa seuraavan kerran näin ja kuulin niin jo oli muuttunut ääni kellossa.

Sytytystulppien vaihdon yhteydessä serkku itsekin tullut samaan tulokseen, vaihtanut parit tulpanjohdot.

Mitä taas äänentoistoon tulee niin ihmettelen missä ne eiliset laitteen ja ääniosaaminen olivat Basic Elementin ja Pandoran keikkojen aikaan. Ääntä oli sekä määrällisesti että laadullisesti hyvin. Toki studiossa tai jossain autotallissakin tehty tallenne on lähtökohtaisesti puhtaampi kuin hiljaisenkin keikkayleisön edestä poimittu. Kummankin saa kuulostamaan paskalta kun tekniikka ei toimi tai yksinkertaisesti säädöt on pielessä.

Ainakin koti- ja autostereoissa jopa minä kuulen milloin tehokesto/kyky tuottaa puhdasta signaalia loppuu.

Ilmeisesti ei pidä jutella liian pitkään henkilökunnan kanssa- ei edes sen kauniskasvoisen ja upehiuksisen naisihmisen kanssa kun siitä viiden minuutin päästä joku ihan vieras alkoi kysellä jotain valojen säätämisestä. Mistäs minä tiedän kun en ole siellä töissä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus