En osaa korjata ihan mitä vaan

  • licence27

Valtuutettu Pentti Pietilä lupasi asua kaksi viikkoa autoolla saarella jos SCC:sta tulee jotakin. Valtuutettu Pietilä on siinä mielessä räiskyvä persoona että uskaltanut moittia huonoja päätöksiä ja tarpeeksi huonon päätöksen kohdattuaan myös muuttaa asumaan toisen kunnan alueelle.

En tiedä oliko hänellä jo tiedossa se autio saari jostain Välimeren alueelta, Caribialta tai Indonesiasta siltä varalta että tänään jostain ilmaantuu useampi miljoona tai peräti niin paljon rahaa että ettei kaupunki pura kauppaa ja ala markkinoimaan peltoa viljelysmaana.

Paikallislehdessä oli uhrattu oikein aukeama asian pohtimiselle ja varmaan se reilut 300000€ on hyvä syy selvittäa erinäsiä asioita.

Näköjään pelkästää hymyilemällä saa joskus aikaan hämminkiä liikenteessä. Olin tulossa reikäpallon perässä juoksemasta ja päätin kurvata huoltoaseman pihan kautta. Edelläni ajoi pikkuauto, todennäköisesti harmaa/hopea Clio. Risteyksen saavutettuani ryhmittäydyin viereiselle kaistalle ja huomasin että viereinen auto oli lastattu nuorilla naisilla. Katsoin sitten autoon ja sieltä katsottiin minua, sitten heille syttyi vihreä valo, minäkin jo hain kytkintä tunnolle ja ihmettelin miksi se auto ei liiku mihinkään. Kumi vinkaisi vieressä, auto jäi paikoilleen, sammui, käynnistyi uudelleen, yritti lähteä uudelleen, sammui ja sitten paloikin taas punavalo ja pääsin kääntymään kun minun kaistalleni syttyi vihreä nuolivalo. Sain auton pysäköityä ja siellä se auto edelleen seisoi niissä samoissa liikennevaloissa.

En tiedä oliko siellä menossa takapenkin terroristien käsijarrusta tempominen, temppuiliko sammutusautomatiikka, oliko käsijarru jumissa vai jotain muuta.

Tänään tuli kahteen otteeseen vettä. Sain silti purettu C20 askelmien yläosat ja pari sivupeltiä. Sitten ihmettelin kun tieltä alkoi kuulua kuutoskoneen kurina. Itse asiassa traktorin ja lietevaunun yhdistelmä on sen verran suuri että sen myös näki varsin kaukaa.

Lietevaunussa oli pieni vika, mutta se esti levitysputkia kääntymästä oikeaan asentoon ja vaati Kemppiläistä hoitoa. Sitä ennen tietysti vähän hiontaa ja työskentelytasoa, taivutusta, vetoa ja puristusta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus