Fakiirille töitä

  • licence27

Wanted 1 kpl lasinsirujen päällä kävelevä fakiiri. Jäykkäkouristusrokote oltava voimassa. Kokemus putkitöistä eduksi. Etusijalla muodollisesti pätevä vapaa nainen. Palkkaus vaatimaton, säännöllisen epäsäännöllinen työaika. Työnantaja pidättää oikeuden työntekijän sitouttamiseen mikäli sopiva nainen löytyy.

Mahdollisesti myös 1 kpl nuorallatanssijan lyhytaikainen pesti- ei vakuutuksia eikä turvaköyttä- turvavälineiden käyttö kuitenkin suotavaa.

Kyse ei siis ole sirkuksesta vaan varsin ikävästä putkenlaskusta ja katolla kiipeilystä. Sormet on jo harjoituksesta verillä, mutta onneksi lentoemäntä harjoitteli ensin kirvesmiehen sormien laastarointia niin seuraava potilas meni jo sujuvasti.

Ilmeisesti lentoemännä näkeminen oli kirvesmiehelle liikaa peruuttaessa kun tämäytti Volvonsa tukevasti maassa levänneeseen kauhaan. Kovasti yritin painaa torvea, mutta kahdeksasta nappulasta ehdin painaa 5 väärää ennen kuin jo osui. Otin sit koneella kauhan pois volvon alta. Onneksi oli suht liukkaalla tasamaalla niin selviää varmaan puskutrin vaihdolla tai sit paikkaamalla ja maalaamisella.

Edellisen kerran sama työmaa ja kaiketi kesäkuu 99 joku viikonloppu. Meinasi sitä itselläkin keskittyminen vähän herpaantua kun nuorempi lentoemäntä otti laiturilla aurinkoa. Päivä meni oikein hienosti pientä verenvuodatusta ja kovaa maata lukuunottamatta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus