Hamstraus himo

  • licence27

En tiedä rakennanko koskaan taloa- ainakaan ihan anturasta lähtien. Toki olen yhden lisäsiiven pystyttänyt ja epäilyistä huolimatta kesti tämäkin talven lumet. Tasoitin myös sokkelia ja patolevyjen ja maanalaisten putkien teosta on kokemusta.

Päätin silti ostaa käytetyn betonimyllyn "kun halavalla sai" - no sille on varmasti käyttöä kun työnantajan konehallissa on lattiassa vähän porrasta ja ilmeisesti ihan irotnaisia laattoja joista jää viiden sentin raot varsinaiseen lattiaan. Kyl pienen määrän betonia myllää lapiolla kottikärryssä, mut mylly on mylly.

Toisaalta käyttökytkin taitaa olla rikki- ei tullut johtoa mukana, mutta ainakin tuntui siltä että se on sen vuoksi korvattu uudella myllyllä.

Suuresti, joskin platonisesti omakseni himoitsemani nainen vastasi tänään viestiini niillä sanoilla joita kokolailla toiseksi vähiten odotin- Vähiten odotin yhteen muuttopyyntöä tai kosintaa. Jos onnea ei tavoittele niin harvemmin sitä myöskään saa. Onnea siis heille ja jos mies pettää, jättää tai muuten osoittautuu mahdottomaksi niin sen aikaa kun itse olen sinkku olen edelleen sitä mieltä että hän oli ja on paras nainen jonka olen koskaan tavannut.

Ehkä- siis tosiaankin iso ehkä- joutuu lähtemään ihmisten ilmoille ja katsomaan onko Deitti,net mustassa aukossa minkäänlaista yöelämää enää. Voi toki olla että kukaan muu ei vielä pitkään aikaan tunnu oikein miltään, mut ei se kokeilematta selviä. Kyl toki tässäkin palvelussa on runsaasti kiintoisia naisia- eri asia sit millaisia ja kuinka kaukana.

Toisaalta epäonni rakkaudessa voisi tuoda 7,5 milliä tai siitä jonkun siivun- sit tälläkin pärstäkertoimella olisi kysyntää naisten keskuudessa- vaikka toisin väitetäänkin. Taisi olla n 57000 € mitä keskiverto suomalaisella on varallisuutta- siis luokkaa mummonmökki korvessa tai keskikoinen maasturi / vähän parempi auto.

Ehkä sitä lottovoittoa toivoo niin moni muukin että sama rivi osuu monelle

Ylipäätään ihmiset- minä mukaanlukien taitavat viettää aivan liian paljon aikaa tietokoneidensa ääressä. Sit jos pitää vielä jaksaa tehdä toitä niin tietokoneella vietetty aika on kaikesta muusta pois- täytyy tosin todeta että seurusteluaikana tietokoneella tuli istuttua vain pakolliset asiat ja ehkä kerran tai kahdesti viikossa sähköpostit + City auki.

Nyt on hyvä syy olla menemättä hiihtämään- latu on niin likainen että hiihto on A vaarallista ja B tolkuttoman hidasta C välineet kärsii.

Vakuutusyhtiö: sieltä oli tullut lappu- se piti palauttaa- määräpäivänä tai oikeastaan monta päivää ennen en sitä löytänyt joten otin tiedot printille ja kävin vakuutusyhtiössä antamassa ne tiedot- tänään sit tuli uusi lomake ja väitettiin ettei tietoja ole tullut- soitin perään ja kas kummaa virkailija jopa muisti minut ja sen että olin tuonut paperit ja ajallaan, mutta ei vaan näkynyt järjestelmässä, eikä tietoa mihin kohtaan arkistoa/käsiteltäviä papereita oli ehtinyt hautautua- No luku paperiin, nimmari alle, autolla puoli neljän jälkeen vak.yhtiöön ja kaksi minuuttia siellä ja homma toimii.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus