Harjakaisia ja yliaikaa

  • licence27

Tänään laikutettiin viimeiset laikut ja pääsin asiakkaan grillin ääreen. Kyllä on maisema muuttunut alun kiivisestä kannokosta melkoisesti.

Iltapäivälle oli vielä toinen pikku homma eli piennarniittoa. No se kun on vähän harvinaista herkkua niin meni pelkästään työkoneen kytkemisessä toista tuntia, koska pikaliittimien kuoret ja sisukalut olivat aika yksipuisia ja vähän muutakin hankaluutta. Siirtymälle ehjän koneen kanssa ja pimeän tullen rikkinäinen kone perässä pajalle.

Muuten olisin mennyt sinne vasta huomenna, mutta kun tuo niittokoneen veturi on buukattu muualle ja jos meinaan jollain muulla koneella sitä vetää on A tehovajaus B noston ajaksi pysäytettävä terät C tehtävä uusi kytkentä sähköille ja hydrauliikalle tai siis vanha= se millä ennen niitettiin ihan ok, mutta 73 l/ min kaasu pohjassa on ihan eri kuin 0,75 x 160 = 120. Kuitenkin kytkennästä ja lohkoista johtuen käytännössä n 80-100 l/min eikä tarvi ajaa urku auki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus