Heikolla pohjalla

  • licence27

Päivästä ei jää paljoa positiivista sanottavaa. Ruoka oli hyvää, juhliin kolmisen tuntia myöhässä ja juhlakalun täti sairaalaan hengitysvaikeeuksien vuoksi.

Ei sit eilen voineet todeta ettei se henki kulje ja että vikaa on joko hengitysteissä tai keuhkoissa. Todennäköisesti vika on lähtöjään niskanikamien virheasennosta tai homeloukussa asumisesta. Geneettistäkin voi olla kun veljensä kulkee happipullon kanssa ja nukkuu koneen avustamana.

Ei ne lääkäritkään jumalia ole, mutta jumalauta toi hoitamatta jättäminen maksaa. Maksaa se hoitaminenkin ja jos kerran kunnat velkaantuu hoitokustannusten noustessa ( nappasin perhosen lennosta kesken lauseen) - pitäisi sillä veronmaksajien rahalla saada sitä saakelin hoitoa. Jos päästetään ihminen siihen pisteeseen että se on siirrettävä ambulanssilla, leikattava ja kuntoutettava kuukausia niin se maksaa moninkertaisesti verrattuna siihen että se ongelman perussyy selviteään ja hoidetaan, eikä vaan lyödä lääkettä lääkkeen perään oireisiin.

Tässäkin tapauksessa syytettiin angiinaa, sitten allergiaa vaikka keuhkokuvissa näkyy mustaa siellä missä pitäisi olla vaaleaa ja kurkku on niin rutussa ettei mahalaukun tähystyskään onnistunut suun kautta. Vähemmän Housea ja enemmän hoitoa.

Pari päivää myöhemmin potilas kuoli.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus