Heitteillä

  • licence27

Joku- en tiedä kuka kirjoitti blogissaan heikommasta aineksesta. En tiedä tarkoittikohan hän kenties ihmisiä joita ainakin Katumalla ilmeisesti riittää. Sanon näin koska kotimatkallani ja siis tasan eri suuntaan menossa havaitsin auton hätävilkut päällä vastakkaisella kaistalla.

Kun sitten viimein sain yhdistelmän ympäri ja pääsin kysymään "Onko polttoaine loppunut vai isompikin hätä" nuori nainen kertoi ettei tuntiin ollut kukaan muu edes hiljentänyt saati sitten pysähtynyt. Varmasti minäkin tahdoin kotiin ja syömään ja suihkuun ja kaupassakin olis tarvinnut käydä, mutta sillä ihmisellä oli hätävilkut päällä, lämpötila + 1 ja auto tenyt tenän, pimeää ja tihkusadetta.

Hävetkää kaikki te jotka vain ajelitte ohi ja ajatelkaa mitä sitten kun sattuu omalle kohdalle. Minä sentään pysähyin ja olisin hinannut sen siitä turvalliseen paikaan jos olisi ollut keulassa kelvollinen hinauspiste. Hinauspiste oli, mutta niin matatalla puskurin takana että ketjulla vetäessä olisi tullut vielä lisää vahinkoa.

Onni onnettomuudessa että ongelmana oli hihnan häviämisen tuoma moottorin ylikuumenenminen, eikä mikään kuljettajaa vahingoittanut asia.

Niin ja terveiset sille tampioesimiehelle joka neuvoo jatkamaan ajamista kun apulaitehihna on poikki. Hihna ei paljon maksa, mutta jos ylilämpö rikkoo tiivisteitä, saa kannen kieroksi tai moottorin leikkaamaan kiinni niin hinuri + merkkikorjaamo on paljon edullisempi vaihtoehto autolle jossa on vielä monta vuotta takuuta jäljellä. Takuu tuskin korvaa uutta konetta jos on ajettu ilman apulaitehihnaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus