Helpot tortillat

  • licence27

Oli vaihteeksi lyhyt päivä tähän asti. Nyt on siis epoksit kuivumassa ja täytyy toivoa että sitä meni jokaiseen railoon ja halkeamaan jo eilen.

Tortillat, jauhelihaa, vettä mausteseos, juustoraastetta, ananasta kurkkua sekä tietysti tulista salsakastiketta. Nyt pärjää hetken aikaa.

En tiedä tuliko tänään ostettua halpaa paskaa vai hyvää ja edullista. Ostin näet poistohyllystä komposiittilautaa elätellen toiveita että niillä saisi korvattua veneen turhanpäiväiset reunalistat. En tietenkään ollut mitannut niitä alkuperäisiä kun rautakaupan reissu tuli niin äkkiä.

Illalla sitten selvisi karu totuus pohjan pitävyydestä tai lähinnä pitämättömyydestä. Korjatut kohdat näyttivät hyviltä, mutta vettä meni läpi ainakin kahdesta muusta kohdasta. Niittauksen kiristäminenkin kävi mielessä, mutta tyydyin sekoittamaan lopun paikkausaineen ja sutimaan sillä niittien kannat, joten aamupäivllä sitten taas jännitetään mihin kohtaan seuraavaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus