Hiiriperheen pelastajat

  • licence27

Päivä tuntui jokseenkin tehottomalta, mutta tuli sentään opetettua muurikivien ladontaa. Lopputuloksena ihan käypäset portaat ei minnekään. Eli siis portaat tyhjään kellariin.

Kun ekat portaat oli ladottu purin toiset. Sieltä löytyikin sitten ihan kokonainen hiiriperhe. Tietenkään en mene sanomaan että poikaisia olisi varmasti ollut vain kolme, mutta tähän päivään asti niillä oli ollut turvallinen pesäpaikka betonikuoren alla.

Kun porras sitten hajosi oli aikuisista hiiristä yksi nopea ja poistui paikalta- varmaan uros... Toinen jäi poikueen luo ja koskapa harjoittelijalla oli ollut gerbiilejä ei sitten ruvettu listimään avuttomia luontokappaleita vanhempineen. Poikuen triio harjoittelijan oli suht helppo poimia talteen vanhaan mehupurkkiin, mutta poikuetta vahtimaan jäänyt aikuinen hiiri oli melkoisen vikkelä liikkeissään. Kyllä minä sen elävänä nappasin ja nelikko pääsi purkkeineen metsään tekemään uutta pesää.

On siinä harjoittelijalle illalla hyvä iltasatu tyttärelle kerrottavana. Hänellekin uusi kokemus kun oli kolme hiirtä purkissa, purkki kädesssä ja neljäs kiipeää selkään. Ehkä ne joku kissa tai koira pistelee aamuun mennessä suihinsa, mutta minä en meinannut niitä syödä tai lemmikille syöttää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus