Hikeä, läikkynyttä bensaa ja korjaamista

  • licence27

Naapuri pyysi puutarhajyrsintä lainaan. No se lähti kotona käyntiin ja jauhoi ihan hyvin. Sitten kun se pääsi naapurin pihaan käytiä riitti vain hetkellisesti.

Ei auttanut terien vähentäminen, eikä ilmansuodattimen poisto. Ei auttanut kaasuvivun lukitus, joten päättelin siitä ettei se perkeleen partneri saa bensaa vaikka naapuri sen tankkasikin.

No kun nyt kuitenkin kipinää oli arvelin ettei vika voi kovin iso olla. Jotain tyyliin roska suuttimessa tai suodastin tukossa.

Purkaessa vika ilmeni kuitenkin todella selkeästi. Koska kyseisessä laitteessa tankki on kaasarin alapuolella se vaatiin polttoainepumpun. Pumppu saa voimansa kampikammion paineiskuista. Koska mitätön kumikäyrä oli poikki ei pummpuvoima riittänyt enää silloin kun koneesta piti ottaa kierrosten lisäksi voimaa.

kutistesukka auttoi siihen vaivaan tilapäisesti ja tuli sit samalla puhdistettua suutinkin. Suutin ei ollut ihan täysin auki, joten kaksi vikaa yhtä aikaa. Sit kun sen sai läjään niin hihnojen ajoittaista kiljuntaa lukuunottamatta pelasi paremmin kuin moneen vuoteen.

Saman päivän nimiin tarvi korjata vielä yksi vuotava kaivuvipu ja irronnut takalaidan sylinterin korvake. Korvake on kolme kertaa irronnut ja irtoaa varmaan taas vuoden tai parin päästä. Takalaita aukeaa hieman liian vähän tai sit vaan väärään suuntaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus