Hukattua rahaa

  • licence27

Aamulla puhuin puhelimessa lähes 45 minuuttia ja selvisi mitä olisin voinut tehdä toisin.

Jos siis olisin velvoittanut vuokralaisen täyttämään yhden lomakkeen lisää-sellainen on siis olemassa-ei olisi tarvinnut viime yötä valvoa oikaisuvaatimusta tehden. Mitään hyötyä sen tekemisestä ei ole että sinne meni eikä takaisin tule.

Onneksi sentään on töitä, eikä ole meno kuin maanantain päivällispaikassa. Ilmeisesti Turkista Suomeen muuttanut pizzakebab yrittäjä kertoi kuinka kirkonkylä selvästi hiljenee loppukuusta ja palkkapäivät näkee suoraan parkkipaikalta ja pankkiautomaatin eteen muodostuvasta jonosta.

On siis suuri joukko ihmisiä joille elämä on rahatilanteen osalta kädestä suuhun tai velaksi elämistä. Kuvitelkaa kylässä on kolme ruokakauppaa ja kolmen viimeisen aukiolotunnin aikana 30.3 niiden parkkipaikoilla yhteensä kolme asiakkaiden autoa. Toki kävellen kauppaan menneitä asiakkaita voi olla vaikka kuinka paljon.

Tänään sain yhden homman laskutuskuntoon ja toisessa osoitteessa siirrettyä leikkimökin. Se oliki ainakin neljäs kokonaisena siirretty rakennus puolen vuoden sisällä ja sen nelikon ylivoimaisesti pienin rakennus.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus