Hyvästi metsä

  • licence27

Olen tiennyt jo muutaman vuoden että hyviä naapureita on harvassa. Ilmeisesti noin 25 kilometrin siirtymällä saa hyvien naapereiden tilalle kusipäitä.

Koska kyseessä on kauppakirjaan muotoiltu teksti niin ihmettelen vaan entisen omistajan toimintaa. En ensinnäkään pitänyt muutaman ylispuun korjuuta millään muotoa taloudellisesti kannattavana, mutta koska ilmeisesti naapureiden puolella touhuaminen on omalla puolen rajaa touhuamista houkuttelevampaa törmäsin tänään omassa metsässäni hakkuukoneeseen.

Se että satuin paikalle oli puhdas sattuma ja olisi kenties ollut viisainta kipata kuorma soraa tielle ja soittaa poliisille että täällä on luvaton hakkuu menossa- toki se olisi ollut väärä sanamuoto, mutta joka tapauksessa ei toisen mailta saa hakea edes joulukuusta ilmoittamatta. Vähemmästäkin on konekuskeja ammuttu vaikka silti kuten tässä tapauksessa vika on työn tilaajassa ja siinä tavassa millä puukauppoja on tehty.

Ja mistä tämä kaikki paska lähtee liikkeelle- siitä kun puita myynyt naapuri nukkuu puolille päivin, ei herää puhelimen soittoon eikä ole tietenkään antanut minun 24/7 päivystävää numeroani. Jos olisi ilmoittanut etukäteen kuten mielestäni kuuluu olisin tehnyt tänään jotain ihan muuta ja kirjoittanut jotain muuta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus