Irti ja poikki

  • licence27

J on jumissa. En tiedä mitä purua sen alle on mennyt, mutta tuntuu jäävän kirjaimia välistä.

Tänään olin ajamassa kahdella museoikäiselle moottoripyörällä. Toinen oma piikkinen Suzuki ja toinen Condor 350. En olekaan aikaisemmin ajanut 1 syl pyörällä jossa vaihteisto toimii peilikuvana ja niin ikään takajarru on väärällä puolella runkoa.

Perävaunuun piti aamulla lastata risuja. Huomasin sitten kuorman tehtyäni että kuudesta pultista yksi oli poikki ja loput löysällä. Liekö taas vanhemmalla asentajalla ollut risteily mielessä.

Eihän siinä auttanut kuin pistää osiksi koko napa. Prässätä tynkä irti rummusta ja uusi pultti tilalle. Onni onnettomuudessa että samoja pyöränpultteja meni entisestä lavetista pieni pussillinen ja kaikkiaan kolmea erilaista pulttia löytyi suoraan hyllystä + 1 pultti etuvanteen piparkakkuun.

Condor- ajon ja pulttiepisodin jälkeen poikkeisin kysymään saanko hyödyntää yhtä liittymää vaunun säilytyksessä- lupa heltisi, mutta samalla selvisi että isäntä oli ajanut paalainkäärijänsä noukkimen pyörän kantoon ja kiinnikerauta muistutti lähinnä käyryydeltään banaania.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus